Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
gibal - помощник
Моля Ви за съвет да ми кажете мнението си за тази фирма, http://shop.yavor-bg.com/ не и правя реклама искам да си купя обзавеждане от тях на много ме притеснява това, че плоскостите са от Хонг конг. Мерси предварително!
velsi - Почетен майстор
И какво те бърка, че са от Хонг Конг? Ако ти бяха казали, че са от Германия, а те пак са си от Хонг Конг щеше ли да ти е по-спокойно. Гледай мебелите, които си харесал да ти пасват на вкуса, интериора и на джоба. Пък и мене ако питаш в Хонг Конг са поне 30 години напред с материала спрямо нас. Успех в избора!
peshev-ko - специалист
gibal,на мен много ми приличат на полските мебели!Ако можеш огледай първо полски а после и тези,но "на живо".Ако ти заприличат на полските бягай много бързо! :flucht:
gibal - помощник
На живо имат вид, говорих и с фирменият магазин и ме "успокоиха", че са от Полша. И от друго място чух лоши отзиви за полското производство. Толкова ли бързо се скапват. Благодаря все пак!
radush - специалист
една позната на жена ми си взела полски мебели и след като ги сглобили у тях(само с лепило и дибли) казали,че не препоръчват местене.в повечето полски мебели ползват и 16мм пдч което допълнително намаля нивото на качество.

Забравих да допълня---и от Арон не си вземай мебели!!!
peshev-ko - специалист
...Падат вратички,"разчекват се" страници,бели се фолиото и т.н. :megaeek:
gibal - помощник
peshev-ko благодаря Ви за информацията! Ще бягам от тези, колкото и да са красиви! Ще си насоча към наши майстори!
enterprise - специалист
И аз си купих преди година и половина полски мебели от айко , пантите на вратите на гардероба се разбрицаха ама така че нови не могат да се сложат разрони се самата дървесина. А леглото-спалня го опирам на стената, за да не скърца. Така, че мога само да потвърдя негативното мнение.
qnass - специалист
Зависи какво искаш да си купуваш.Диваните и ъглите (меката мебел)като качество не са лоши.Работят с български производители но поръчват и в Китай.Братята китайци ги произвеждат специално за ЯВОР.А относно корпусната мебел по добре си поръчай при наши фирми.

Тема "моля за съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: