Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Някой може ли да ми каже как се нарича този инструмент, използва се за заглаждане на циментови ръбове http://vanguardwholesale.com/wp-content ... /6-184.jpg Благодаря. предварително.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Маламашка
Биват всякакви
emil_v r - майстор
Няма име на български , мн. инстр. нямат български имена.
rulom - модератор
Обикновено им викат "американски не-знам-си-кво" (имаше едни постове за такива инструменти :wink: ) а иначе както каза n_a си е чиста маламашка за (и формулираш точното приложение).
Не може всяка маламашка да има собствено име :wink:
pgb
Това си е тип маламашка. Със същия успех можеш да ползваш домакинска гъба (от тия, където едната им страна е груба) или парче стиропор.
Между другото, в новите лазерни принтери, основно HP, слагат като опаковка едно черно подобие на стиропора, ако намериш.
emil_v r - майстор
Не е маламашка :evil:

Няма българско име , или може би "уйдурма"

Тва е шмиргелов камик , не е дунапрен , твърдо е и с него минаваш прясно отрязан ръб на камика , и обираш ... праиш фаска . :evil:

Ония там не знаят , че и с едра шкурка с вдлъбнато трупче става същото.
На печеният майстор + това дръжка му не требва , хфащаш камъка директно отстрани , и със зъби даже да се хване все тая. :evil:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Пощя ми се name да каже що питаше.
Matchless - специалист
Камък за пети тип "римска баня" се казва:)
KokoDjambo - напреднал
Това е шмиргел.Ползва се за заглаждане(обира шупли и балончета) на саморазливка преди поставяне (Лепене)на балатум,предимно за общественни помещения.

Тема "Въпрос за името на един инструмент?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: