Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
mlado-maistor4e - специалист
Здравейте, как да пресметна колко пари ми излиза на квадратен метър , в момента ще копувам колперация а нещо :? .
prascho - майстор
Дай малко повече информация. Ще купуваш апартамент или цялата колперация? Обзаведен или необзаведен? Обикновено продавача определя цената, та ако ти изнася купуваш. В зависимост от вложените материали и възрастта на апартамента може горе долу да прецениш дали е рентабилно.
mlado-maistor4e - специалист
Значи ще копувам гарсониера в новострояща се колперация така да се изразя. 54,6 кв.м. :razz: , строй се с итонг, ще има външна изолация, паркинг, Домофон, апартамените ще са с мазилка за латекс, банята готова за лепене на плочки подовете за теракот или ламинат, тавана ще е гипс картон, дограма, водата ще е до тапи изведена. Токът прекаран. + врати. :? , колперацията е на центара на моят град като се има на предвид че в кварталите за гарсониера в новострояща се ми искат 70 хилки, на центъра ми искат 78. та реших там да взимам. :lol:,

ПС:+Маза най-голямата на колперацията. :shock: :wink:
rusev - специалист
Е кажи кой е твоя град де.
sstefanov - майстор
Разделяш цената на квадратурата и си готов!
bullet - специалист
Аз пък не бих си купил жилище изградено изцяло от итонг
todor_velikov - специалист
с итонг построено изцяло и гипсокартон не си купувай апартамент.така ги правят по морето новите хотели да могат да издържат по 5-6 сезона.през първия да избият парите от строителството а през другите да печелят.после почват нови инвестиции.
а относно цената зависи от града в който се намираш но средна цена мога да кажа за новостроителство в диапазона750-1500 евро за кв.

Тема "Как да пресметна колко пари ми излиза квадратния метър." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: