• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Zender - помощник
Колеги кажете къкво ви е мнението за тях и дали са добри защото ми предстой слагане на къщата. Или пак да си сложа стандартните железни и да ги боядисам / има някъква спецялна боя за тях 30лв. е 1л./

Поздрави
Тани - модератор
Вчера четох листовка за тях. Дават им 50 години живот и запазване на цвета (не знам и за него ли 50 години) Самопочистват се , защото повърхността им е хлъзгава, лесно се монтират - ако не те е страх от високото са ти необходими само видии и отверка или винтоверт (бормашина)

Като основен недостатък на ламаринените - лесно корозират , най вече около спойките , защото се обработват с киселина обикновено. По този начин се нарушава цинковото покритие и започват да ръждясват от там
iliana - специалист
чух мого добри отзиви за пловдивската фирма Деворекс
направих запитване и за 10х10 -5 м височина къща с 4 водос.тръби ми казаха 500лв с окомплектовка и фитинги. това прави около 8 лв линеен метър.лошото е че цената не включва монтаж а за такъв взимат по 3-5лв линеен метър
boito - напреднал
Ако не те притеснява много цената мога да ти предложа да провериш за безшевните улуци.те нямат снадки и ламарината от която се правят е със специално покритие от вътрешната страна
iliana - специалист
kakva e cenata i kak se montirat
predimstva,nedostataci ???
boito - напреднал
Предимствата са 1.Имат страхотен дизайн 2.Нямат снадки ,може да се изтегли цял улук от ъгъл до ъгъл.3. от вътрешната страна са със специално пластмасово покритие което не позволява на ламарината да ръждясва. различно оцветяване ..включително и медни. Фирмата е ВАС тел.0888 416636 ул.Хайдушка поляна 28
iliana - специалист
а цените как са
колко е ориентировачно на линеен метър
а дали имат магазин в пловдив
и дали презлагат монтаж
boito - напреднал
Монтаж предлагат със сигурност защото ми ги монтираха те на мен...за Пловдив също става защото те работят в цялата страна..но най добре е да се свържеш директно с тях,преди 2 год когато ми ги монтираха на мен лин.метър бе около 16-18 лв.със монтажа...но сега може и да е по евтино защото тогава бяха единствени на пазара а сега май има и конкурентни фирми ...мога да ти пратя снимки ако искаш но ще е другата седмица
iliana - специалист
благодаря ти
ще чакам
макар, че pvc улуците +5лв на линеен метър за монтаж ще ми легне по-евтино
но ще попитам
може наистина да са свалили цените
boito - напреднал
Чул съм че PVC улуците се влиаят от атмосферните условия...те са подходящи били за страни в които няма много ниски температури,като Италия Франция Испания...никой още не ги е ползвал достатъчно дълго за да каже как ще се променят..но има едни Гръцки които мой познат си сложи и на втората година се напукаха,а също и променяли цвета си със времето...помисли си хубаво все пак ако разликата не е голяма и ти е по възможностите
  • 1
  • 2

Тема "PVC Улуци?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: