• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 2:08 am, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
Аз бих го комбинирал ...1 вариант е добър ама не завършен ...но ако сложиш покривчето от 2 модел, ще стане по-добре.
Emerald - модератор
==
svetliopi44 - Чирак...
Какви аплици ще сложиш в баня :lol: и то на това разтояние :lol: смех ... а и колкото да триеш лошото впечатление си остава. А селско е да оставиш 3 ръждясали и криви тръби в стаята... айде трии пак :lol: смех + кеф
Emerald - модератор
==
крум - специалист
Ха честито ви за новото жилище от цялото семейство!
Ще дойдем да ви го олигавим и нагризаме, като поотраснем още малко (да речем като станем на 6 месеца)!

Мими каза, като заразкарваш бара да ни викнеш да го изнесем :)

Паркетаджийте ми звучат точно от типа, дето ни "правиха" нашия. Такива не се псуват, че като хване се размножават!

Байцът попива в дървото и трудно се вади, като решиш да сменяш цвета с нещо различно от червено.
Виж лаковете на Сикенс в Бриколаж - на водна основа са (лакираш и само изплакваш четката на чишмата), съхне за 20 минути (свършваш с целия проект за по-малко от ден) не миришат и не се изпаряват разни гадости (това влиза в пряка вързка с населването на детската стая скоро). И не на последно място са много издържливи и имат страхотна покривност. (г-н Сикенс, 5 лева за рекламата!)
mim - специалист
мерси ви, че сте се разписали

Крумче, свърши вече, избайцвала съм ги половината
банята ще поседи още малко на ниво проект, поне 2 месеца и има време за преумуване и промени, а дечурлигата ни още не са на дневен ред, има време

за барът е така - 500кв къща, ама... някой ден като порастнем толкова

а паркетът... почти сме наредили теракота в 1/2 стая, ще се справим и с него :-D
mim - специалист
след голямото забавяне с дневната си имаме вече маса и 2 стола сглобени :-D
върнахме половината паркет, изциклиха го и го намазаха с масло
много ме радва, какъв е светличък
теракотът ние си го редихме, има си косури, ама масата не се клямбичка :-D все пак за 1в път ни беше
това е приблизително цветът на стените, колкото мога да го нацеля на моя компютър, без да го имам до мен
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
trevora - специалист
Мнооооого свежо :) Браво!
Fortune - специалист
Ихаааа, мноооооого светло! Направо е супер!

Толкова обичам естествената светлина!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Тема "моето ново вкъщи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: