• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
nikimet1 - напреднал
nichevo написа:
може ли да направиш една снимка на шкафа с мивката челно,интересно ми е как е реализиран въпроса с отцеждането на водата.Също така шкафа под мивката отваря ли се целият или е разделен на две (пак заради мръсната вода).

Шкафа под мивката е двоен.Едната част е чекмедже/с издърпване/ а дясната част е само отваряне на панелчето/предната част/ на долу.Тръбите за топла и студена вода минават през дясната част а за мръснат също и минават отдоло под шкафа.
Размери:
шкаф под мивката : дължина 100 см
Шкаф от дясна страна : дължина 90 см

Мисля че са височина 15 или 25 см./Не съм сигурен/

От оригиналната снимка съм ги сложил наобратно

Прикачен файл

47-t.jpg
47-t.jpg (36.08 KиБ) Видяна 7737 пъти

Прикачен файл

14122008033.jpg
14122008033.jpg (66.43 KиБ) Видяна 7737 пъти
nichevo - напреднал
мерси,търся точно нещо такова,не знаех че в Технополис има шкафове за баня но утре ще отида да погледна :)
nichevo - напреднал
разгледах ги днес в Технополис,харесват ми,само дето на мен ми трябва 130 см ..както и да е,явно ще е по поръчка,можеш ли да ми кажеш как я монтира към стената,предполагам че с някакви шпилки,но все пак ?
nikimet1 - напреднал
nichevo написа:
разгледах ги днес в Технополис,харесват ми,само дето на мен ми трябва 130 см ..както и да е,явно ще е по поръчка,можеш ли да ми кажеш как я монтира към стената,предполагам че с някакви шпилки,но все пак ?
Ако ме питаш за шкафа към стена с дюбел-и едни метални който се вкопчват. Дано да си ме разбрал. Шкафовете са с механизми плавно затваряне.

Успех
karlson - специалист
малко ме болят очите от шаренията

как се казва този стил ???
Тани - модератор
karlson написа:
малко ме болят очите от шаренията

как се казва този стил ???
Мен ме болят от ей такива шарении , но въпреки това не пиша в твоите теми!Това какъв стил е?
Изображение
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 10:38 am, променено общо 1 път.
asinka - специалист
Кухнята ми взе очите, определено.
Зебрата ми харесва и в спалня, и в кухня.
А вие защо си търсите теми, в които да се заклещите?
nikimet1 - напреднал
asinka написа:
Кухнята ми взе очите, определено.
Зебрата ми харесва и в спалня, и в кухня.
А вие защо си търсите теми, в които да се заклещите?
Малко ми е бил мръсен апарата,а иначе е още по-хубаво.Ще снимам отново и ще пратя снимки.
  • 1
  • 2

Тема "ново строителство апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: