Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
thecore - напреднал
:?

Прикачен файл

tavan sled2.jpg
tavan sled2.jpg (75.12 KиБ) Видяна 6249 пъти

Прикачен файл

tavan predi1.jpg
tavan predi1.jpg (66.85 KиБ) Видяна 6249 пъти
niki_sap - специалист
Извинявай, но вкусове всякакви - според мен - НЕМА ТАКЪВ КИЧ!!! като този който си сътворил. Мисля, че и това трябваше да се каже.
sladuranata_ - помощник
Станало е невероятно :)
Със здраве да си го ползвате :)
Илиян Илиев™ - майстор
Единствено пода в хола ме остави без дъх. :wink:

Гледайки всичко останало бих се обзаложил, че по бай Тошово време сте имали стрелбище и сега ви влече носталгията. :lol:
thecore - напреднал
както се каза по-горе "Вкусове всякакви"
Bechev - специалист
Наистина е много красиво:2thumbs: !!!Мислено и аз си представям нашия под почти по същия начин,но след като видях този направо ме очарова.Купих паркета преди повече от година,но не съм стигнал до монтажа му да се надявам,че това лято ще успея. Каква точно е технологията на монтиране? :?
EmoZ - специалист
Bechev написа:
Наистина е много красиво:2thumbs: !!!Мислено и аз си представям нашия под почти по същия начин,но след като видях този направо ме очарова.Купих паркета преди повече от година,но не съм стигнал до монтажа му да се надявам,че това лято ще успея. Каква точно е технологията на монтиране? :?
Мисля, че това е някакъв бамбук, но може и да не съм прав. Ако си купил дъбов паркет с никаква технология на монтаж няма да го направиш бамбуков.

Успех.
Bechev - специалист
Да бамбук е.Май се полагат OSB плоскости лепят се за замаската в/у тях паркета,но ме интересува в детайли :-D
thecore - напреднал
Bechev написа:
Да бамбук е.Май се полагат OSB плоскости лепят се за замаската в/у тях паркета,но ме интересува в детайли :-D
здравейте,

преди да се сложи бамбуковият паркет е добре да си направите хубава замаска, като моята е саморазливна понеже най бързо съхнеше. След няколко седмици си викнете хора да измерят влажността и ако потвърдят че е ОК, може да викате монтажистите.. Лепи се с някакво лепило, не знам марката но само ще подчертая че някои биха го залепили с 1 бака, макс 1,5 бака лепило, а други с 3 баки като цена на бройка е около 70 лв.. Имам в предвид че има много лъжливи копеленца които идват и казват мин. 3 баки ще отидат и разчитат да са сами при монтажа та да си върнат в колата 2те баки.. както и да е.. моят бамбук засега не е мръднал, надявам се така и да остане

поздрави
andrian.ivanov - специалист
от къде взе пердетата за хола мн ми харесват... и окачения таван Versace също не е за пропускане Има ме еднакви вкусове

Тема "Ремонт- ново строителство" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: