Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
di4ko.1976 - специалист
ArturDent написа:
Гледам, оставил си място за TV, дали няма да има проблем с охлаждането, като е така "вкопан" в гипс картона?
Ако правоъгулника не е за TV, игнорирай това.
Телевизора ще бъде на тази стена .която съм боядисал в кафяво.
А за правоъгълника идеята ми беше да сложа стъклено рафтче,но се колебая още и сигурно няма да сложа

Прикачен файл

колона (8).jpg
колона (8).jpg (113.78 KиБ) Видяна 8524 пъти
di4ko.1976 - специалист
Благодаря. Снимките който съм качил до тук ,са правени през последните 4-5 месеца толкова продължи ремонта ( е имаше и доста престой и изчакване на това онова) :prost:
di4ko.1976 - специалист
Стефан написа:
Браво за труда ти. Може за момента да ти харесва, както на мен преди доста години. След като поостарееш, и децата отраснат, ще се чудиш как си могъл да разсъждаваш по тоя начин. В момента не ме разбираш, знам. Но запомни думите ми. И извинявай. Не искам да развалям ентусиазма ти.
Много добре те разбирам и знам ,че след време няма да ми харесва всичко това.Но всичко може лесно да се промени,например нишите за скритото осветление на тавана могат да се демонтират-шпакловам (това ми е професията) и получавам прав таван. Или стената с рафчетата също мога да я направя права .Това е гипсокартон братче не е бетон :-D
torbalan - Дървен философ
до колкото се вижда от снимките - справил си се екстра!
dito - специалист
Остави го Стефан, той е ебаси хeйтъра :-D Браво за работата! И ти благодаря, че написа за продължителността на ремонта, сега го показах на жена ми, която ми мрънка, че много се бавя :-D
Последна промяна от dito на вт дек 08, 2009 9:36 am, променено общо 1 път.
velsi - Почетен майстор
Стефан написа:
Браво за труда ти. Може за момента да ти харесва, както на мен преди доста години. След като поостарееш, и децата отраснат, ще се чудиш как си могъл да разсъждаваш по тоя начин. В момента не ме разбираш, знам. Но запомни думите ми. И извинявай. Не искам да развалям ентусиазма ти.
А тогава каква е целта на поста ти изобщо? Нямаш какво да правиш ли? Докога всички трябва да четат глупостите ти?
nasco2 - специалист
Това което се вижда е много доре, поздравявам те за ентусиазма и изпълнението му. Аз не бих се захванал с такова нещо в къщи.

Може и да съм пропуснал но не видях нищо за пода а пък са ми слабост настилките.
Браво !!! Страхотно се е получило .
di4ko.1976 - специалист
nasco2 написа:
Това което се вижда е много доре, поздравявам те за ентусиазма и изпълнението му. Аз не бих се захванал с такова нещо в къщи.

Може и да съм пропуснал но не видях нищо за пода а пък са ми слабост настилките.
Пода е с ламиниран паркет. Има една снимка.
di4ko.1976 - специалист
Кухненските шкафчета са изработени и монтирани от русенска мебелна фирма от която съм много доволен (модератора ако разреши ще спомена името на фирмата)
Цвят корпус-Зебрано сахара.
Цвят фронт -Зебрано класик.

Прикачен файл

шкафчета (7).jpg
шкафчета (7).jpg (119.22 KиБ) Видяна 8082 пъти

Прикачен файл

шкафчета (5).jpg
шкафчета (5).jpg (122.71 KиБ) Видяна 8082 пъти

Прикачен файл

шкафчета (4).jpg
шкафчета (4).jpg (148.55 KиБ) Видяна 8082 пъти

Прикачен файл