Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Може ли някой да ми помогне. Става въпрос за пералнята когато работи на центрофуга се тресе. Нивелирал съм го от всякъде вузможнолие да е от амортыосорите. Пералнята е с горно зареждане.
bisplus - специалист
Нова ли е?
bisplus - специалист
А вначалото тресеше ли се или от скоро е така? Тези перални с горно зареждане лагеруват на две места и ако се разбие единият от лагерите е възможно да се получи този дебаланс и това да стане причина да се тресе така.
Наскоро почна да прави така а и го разглобих и лагерите бяха здрави аз мисля че е от амортыосора.
bob - специалист
Освен амортисьори трябва да има и пружини. Провери да не се е откачила някоя.
bisplus - специалист
Ми щом всичко е наред не се сещам за друго. Всъщност си мисля, че е възможно с течение на времето да се е образувал варовик от външната страна на барабана и сега да е паднало някое парченце и от това при по големи обороти да се полочова този дебаланс, но все пак не съм сигурен...не съм се сблъсквал с подобен проблем! :?
boby - помощник
А пробвахте ли да я пуснете празна?Ослушвайте се за нетипични шумове-ромолене,стържене,чукане(глухо,притъпено,остро-на метал),
признаци за износени лагери на двг.барабан,разхлабени връзки на окачването,или износени тампони.
mariayn - специалист
не слагате достатъчно дрехи за това се получава така натовария доста добре и ще работи прекрасно

Тема "Проблем с пералнята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: