• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
shtork - напреднал
Здравейте,

дойде време и аз да се вкарам в големия филм наречен смяна дограма и за да е пълен филма ще сменяме и винкела на балкона. За целта трябва да се иззида плътно до панела с итонг или друг подобен материал, а преди това ми се иска да се изравни и нивото на пода, тъй като сега е под наклон като за балкон. Мисля си че с изравняването на пода ще мога да се справя , но за зидарията нямам никакви познания. Можете ли да ми препоръчате някой човек или фирма, които могат да помогнат качествено.
mladkal - майстор
Аз съм ЧОВЕКА - ФИРМАта, която ти е нужна! Ако не си от мойто селУ -1.20лв на километър транспортни разходи....

Напиши поне от къде си, за да не спамят и други в темата ти.

Поздрави!!!
stiv1961 - майстор
mladkal написа:
Аз съм ЧОВЕКА - ФИРМАта, която ти е нужна! Ако не си от мойто селУ -1.20лв на километър транспортни разходи....
Напиши поне от къде си, за да не спамят и други в темата ти.
Поздрави!!!
Ами ако е от Марс :-D , имаш ли совалка и пак ли е толкова цената на километър :-D
shtork - напреднал
От София съм. мислех си, че съм го написал в профила, ама сега се загледах, че не пише :? Аз вече почти се справих с махането на винкелаи довечера или утре даже мога да пусна снимки

p.s Вилата на марс ще я праявя малко по-късно :mrgreen:
MamaMy - майстор
При тази цена на километър и половинка авансово плащане за транспорта, ще има за 3 совалки и горивото им :-D
marmoz - специалист
Кво и е на цената за транспорт,не е оточнено с какво ще се пътува :) ,ако реша да доида с това на снимката колко ли ще е за километър :)

Прикачен файл

imagesCAUMLW86.jpg
imagesCAUMLW86.jpg (8.3 KиБ) Видяна 3669 пъти
MamaMy - майстор
Защо трябва да и има нещо на цената? :? Просто смятам за колко ще стигне авансово плащане на половината път. Разстоянието е 55 758 006 km умножена по 1,20лв и разделено на 2 прави 33 454 803,6 лв.
Както се вижда от тази статия полетите на совалки са прекратени и сега САЩ плащат по 50 000000 на човек на Русия да ги вози. Това автоматично означава срив в цената на совалки втора ръка. Дори и със въртени километражи едва ли ще им търсят много. Те са спрени от движение. Остава проблема с горивото. Трябва му само за излитането от тук и от там. От там ще му трябва около 30 пъти по-малко. Всичко останало е на аванта. Големо спускане (голем баир) била тая вселена.

пп Забравих за горивото на совалката. То си пише тук у нашия форум N2H4 :-D
marmoz - специалист
Малииииии много съм прост :-D ,фъобще не зацепвам,че става дума за совалка :)
stiv1961 - майстор
Айдеее, shtork хептен се обърка :-D . Пусни малко снимки за какво иде реч и за зидането тук ще ти помогнат.
shtork - напреднал
Снимки довечера, че тъкмо се върнах от комадировка. Ама то със совалката било тънкана. Мислех, че ще се оръся повече :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Остъкляване на балкон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: