Ако бях на твое място щях да разпробия планките на пантите от към касата. Отворите за горния и долен винт се правят на елипса, а външните 2 с 2 нови дупки в ъглите. Регулираш с елипсите и после фиксираш с външните винтове. Така ще може и крилото да се нивелира.
С новите уплътнения нещата си дойдоха на място, регулирах насрещника, като му направих бобовидни отвори за по лесно и сега спи. Има още едно нещо 'дето трябва да пипна ама по нататък.
Какво става с коридора. Двата прага, на входната още не съм залепил алуминиевата лайсна.
И след фугиране.
Тука има още работа, но я оставям на по заден план, не е толкова спешно.
В момента върви с пълна сила плана по окабеляването. Контакти, осветление, кабелна, интернет, СОТ, страшна работа.
Така са ми направени връзките в разпределителните кутии. Премахнах и недоразумението от тази същата кътия пуснат кабел 3х1,5 за аспиратора

Не знам защо строителите са решили че тука ще е телевизора до меката мебел. Айде за интернета мога да сложа рутер, ама нещо не ме кефи та съм взел мерки.
Тука ще да има телевизор, рутер/суйч и контакт който да захранва. Стройтеля не се е сетил за тая работа, мислел е че ще гледам телевизия в комшията или комшийката

Кухнята е готова само за осветление 1-2 кабелчета.
Блъсканицата продължава вече 5ти ден. Дано утре успея да свърша с къртенето.