Здравейте, предстой ми ремонт и ме интересуват няколко въпроса.
Знам, че тук мога да намеря компетентно мнение.
По – голямата част от хамалогията ще я правя аз (махане тапети, сваляне на плочки и къртене.)
Също така ме интересуват, колко горе - долу са цените на следните дейности:
1. Шпакловка + Латекс (2 ръце евентуално)
2. Лепене на плочки.
3. Зидария.
4. Смяна на ВИК тръби и фекалия.
Попрочетох във форума, но не сдобих пълна информация, как мога да определя дали една стена е носеща. Разбрах, че ако е повече от 30см. По – добре да не се пипа, това така ли е?
Дайте съвети как най - лесно и безболезнено да сваля тапети, както и деколин?
Като тръгна да свалям плочките, това което е останало от лепилото(материала), трябва ли да се махне или може отгоре да се направи шпакловката?
Другото, което ме интересува е дали някой е ползвал KMG профили, защото пусках оферти наляво и на дясно, бих искал Кьомерлинг или Саламандър, но излиза на 3000 лв спрямо 1600 за KMG?
Ще задавам и още въпроси, ще пускам и снимков материал от реализацията.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Знам, че тук мога да намеря компетентно мнение.
По – голямата част от хамалогията ще я правя аз (махане тапети, сваляне на плочки и къртене.)
Също така ме интересуват, колко горе - долу са цените на следните дейности:
1. Шпакловка + Латекс (2 ръце евентуално)
2. Лепене на плочки.
3. Зидария.
4. Смяна на ВИК тръби и фекалия.
Попрочетох във форума, но не сдобих пълна информация, как мога да определя дали една стена е носеща. Разбрах, че ако е повече от 30см. По – добре да не се пипа, това така ли е?
Дайте съвети как най - лесно и безболезнено да сваля тапети, както и деколин?
Като тръгна да свалям плочките, това което е останало от лепилото(материала), трябва ли да се махне или може отгоре да се направи шпакловката?
Другото, което ме интересува е дали някой е ползвал KMG профили, защото пусках оферти наляво и на дясно, бих искал Кьомерлинг или Саламандър, но излиза на 3000 лв спрямо 1600 за KMG?
Ще задавам и още въпроси, ще пускам и снимков материал от реализацията.
Благодаря предварително на отзовалите се!