• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
prascho - майстор
Браво набито око, на две от снимките ясно си личи незастъпването /оранжеват стая с кръговете/. На снимка 1737 си личи и силикона останал от залепването на стиропорените первази.
dobromir.marinov - специалист
Специално за тези тапети го очаквах това,защото са много тънки,а стените са гладки но с големи кривини.На живо не дразни дори и набито око.
Sorry колега , ама за тънките тапети има специални валяци - гумени. а е и много важна влажността на тапета. грундирането на стените се прави с по-гъст грунд, и лепилото по-гъсто от нормалното. Общо взето тънките тапети са си гаднички. но когато се потрудиш се получава перфектно скриване на снадките.Аз съм ги търсил и не съм ги намирал някой път.докато при дебелите релефни си личат повече. :registered:
joy4j - специалист
най-важно е да си хо харесват хората,живеещи в него:), това, че аз лично не харесвам тапети, не означава, че хората няма да слагат:)
с 2 думи- банята ми харесва мн.,свежа е,
sanita - специалист
Не всичко ми харесва, но със здраве да се ползва! Между другото имаме същите аксесоари за баня и същите контакти и ключове. :-D
Matchless - специалист
dobromir.marinov написа:
Специално за тези тапети го очаквах това,защото са много тънки,а стените са гладки но с големи кривини.На живо не дразни дори и набито око.
Важното е на собственика да му е уютно.
Аз лично трудно бих могла да съчетая тези огромни фигури в оранжево с килими, дамаски пердета, аксесоари...- евентуално всичко останало да е в бяло? А и малко гадничко ми действат фигурите на вестибуларния апарат.
  • 1
  • 2

Тема "Ремонт на тристаен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: