• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
peterpan111 - напреднал
Боядисано, с нареден ламинат. Преди това отворих шахматно дупки в ОSB плочите и инжектирах пяна.
Прикачен файл:
rsz_120150802_171302.jpg
rsz_120150802_171302.jpg (88.8 KиБ) Видяна 2922 пъти
Прикачен файл:
rsz_20150802_171256.jpg
Прикачен файл:
rsz_20150802_171244.jpg
rsz_20150802_171244.jpg (107.84 KиБ) Видяна 2922 пъти
EDI - майстор
Идеално се оформя, добро кътче за живеене ще стане. :partyman:
peterpan111 - напреднал
Мерси. За пръв път правя цялостна шпакловка и като цяло съм доволен от резултата. Можеше още някое дефектче да се скрие, но на моите хора им хареса и така.
За пръв път правя и такъв под. Има още една стая и трябвада се постарая да избегна някои грешки, които допуснах при този.
peterpan111 - напреднал
Мерси. За пръв път правя цялостна шпакловка и като цяло съм доволен от резултата. Можеше още някое дефектче да се скрие, но на моите хора им хареса и така.
За пръв път правя и такъв под. Има още една стая и трябвада се постарая да избегна някои грешки, които допуснах при този.
ivouz - специалист
С пяната стана нали?Забрави малко да благодариш за идеята ,ама важното е че е станало добре ,браво!
peterpan111 - напреднал
ivouz написа:
С пяната стана нали?Забрави малко да благодариш за идеята ,ама важното е че е станало добре ,браво!
Супер стана с пяната. Наистина идеята ти беше много ценна, благодаря :) .. макар и със закъснение :)
peterpan111 - напреднал
Преди да започна следващата стая имам няколко въпроса:

За стените - умуваме дали да не ги направим с гипсокартон на кюфте - при това положение - какъв грунд и какво гипсово лепило да ползвам?
В другата стая под циментовата замазка и мрежата намазахме с някакво калпаво Боро. Боклук ми се стори.
Кажете ми нещо по-добро, както и добро гипсово лепило, за да не стане като декор.

Пода май ще се прави по същия начин. Плочата е тънка, не искам да я дупча, за да фиксирам върху нея. искам майките обаче да са по-здраво фиксирани.
Там ще има естествен паркет - той се вижда на някои от снимките отвъд вратата. Проблем ли е да се реди върху ОСБ, с подложка, без лепене
  • 1
  • 2

Тема "Ремонт на вилно таванско помещение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: