• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 29
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
vidrata - специален-специалист
Мрянке от самото начало знам,че си откровена .Това за Стряма не е обида а напротив .За мен а и за повечето хора тук мисля ,че не е от значение кой къде живее(мисля).Аз Варна кв. Вл.Варненчик.Макар ,че някой казват ,че сме по скоро от Добрич :lol: .Па ако ти кажа от де съм родом .........ама айде лека. :oops: .
kapris - напреднал
Антония написа:
Днес ще завърши монтажът на мебелите, ще почистя флумастера, с който са нашарени всички вратички и ще покажа снимки. ...... И май това е. Уф, айде, да се свършва вече, че не се живее с всички вещи на куп.
Извинявай Антония, ако съм те засегнала, но бях останала с такова впечатление от горния цитат.Не съм искала да се заяждам, просто нямам търпение да видя всичко в завършен вид.
Petyr - специалист
Аз бих се зарадвал и на снимики на които се вижда разглобения скрин... :)
gal94 - напреднал
И други чакаме снимки.
Антония - специалист
Почти сме готови :) Остана да сложим дръжките само, че когато ги купувах -- смятах по една на чекмедже, а сега като гледам сглобен скрина се убеждавам, че е по-добре да са две. Във вторник ще мина през Хетих да питам дали им се намират 4 броя да ми продадат и в сряда, живот и здраве, холът ще е готов за снимане :)

А, трябва да взема и завеси, килим и лампи, де, ама не е чак толкова належащо, може и по-нататък да стане.
bibiqn - специалист
Айде бе хора, 16 страници тема и ни една снимка бива ли така?Доста хора май чакаме да видим тая "прословута"реновация алангле.
Антония - специалист
Не сме сложили дръжките пък. И няма да ги сложим скоро -- Hettich казаха, че ги нямат на склад, ще ги внесат след месец. Капарирах ги и чакам. Ама не се ядосвам, защото и без това тази вечер заминаваме на екскурзия, прибираме се на 19-ти октомври и междувременно няма да чета форума, та няма да мога да отговарям на запитвания от сорта на "Дайте снимки" с "Още не сме готови" :)

Пожелайте ми лек път, весело изкарване и да не ми загубят багажа по летищата :)
asinka - специалист
Лек път, Тони, и приятно изкарване!
Чаро - Акълия
да ти завиди човек.....и аз искам така, ама още клко работа имам :lepra:
пу-пу ....:wink:
хайде приятна... чакаме снимки...ама не от пустия ремонт :rollsmilie3:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26