• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
asinka - специалист
http://www.easydoor.bg/?act=contacts
ето тук.От Пловдив си, нали?
Това са складове зад гара Филипово, в промишлената зона.
В сайта има и карта с адреса.
Тук няма начин да няма.
Ако няма-ще ти потърсят и доставят.
Лъчезар - специалист
asinka написа:
Това са ръчният душ и слънчогледът.И 2-та са самопочистващи и не събират варовик.
Имам подобен, но си хваща камък, това самопочистване, какво представлява?
XpacTa - специалист
Отворите от които излизат струйките са направени от някаква гума и затова ги водят че са самопочистващи се или лесни за почистване. Ама в София няма как да се изпробва.
asinka - специалист
Точно така.Отворите са меки, незнам силиконови или гумени са.Когато се разтъркат всичката мръсотия пада.Има подобни, които изглеждат по същият начин, но са твърди и не вършат същата работа.
А в София няма варовик ли?
XpacTa - специалист
Има в Природонаучния музей.
asinka - специалист
Единственият начин да се оттървеш от изкушението е...като му се отдадеш...
В този ред на мисли, дълго се изкушавах да го напиша и не се стърпях накрая :lol: :lol: :lol:
asinka написа:
XpacTa написа:
Има в Природонаучния музей.
"От Витоша по-високо нема, от Искъра по-дълбоко нема...и в Софето варовита вода нема" :lol:
тонито - специалист
края е малко ама мноо малко променен ама карай :lol: :lol:
Лъчезар - специалист
asinka написа:
Точно така.Отворите са меки, незнам силиконови или гумени са.Когато се разтъркат всичката мръсотия пада.Има подобни, които изглеждат по същият начин, но са твърди и не вършат същата работа.
Да, търкане му трябва, но понеже по горе пише, че се самопочистват и затова се заблудих да не са ми нещо дефектни
pavkatay - майстор
в софия водата наистина е много мека. купих си парна душ кабина , която сега съм сглобил в хола и там се къпя докато стане банята, ама нашата вода в плевен е много варовита и направо си личи всяка капка след като изсъхне. а по душовете и батериите, които свалих колко камък имаше- не е истина. та тези самопочистващите ги е проектирал някой който не е живял в плевен или друг такъв град( например балчик- и там съм живял и там водата е много твърда)
Лъчезар - специалист
Знам каква е водата в Плевен, в Русе е същата. Вярно събира много варовик, но с леко разтриване по пъпките, които са доста меки, всичко си пада. Преди това доста душа изхвърлих, еле пък ония, които се регулират, колко дупки да пръскат.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Малко и от нашият ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: