Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Rumen Iankov - специалист
Лек ремонт и дано всичко да върви по вода. :)
Аз имам 2 слънчеви колектора един на къщата ми 120 л. с 1 колектор и на производствената ми база 300 л. 3 колектора . Горещо препоръчвам втория имам почти целогодишно топла вода . Но цените които показваш са големи за цялосно изпълнение 3500-4000 лв.
ALEXONE™ - специалист
Цените на колекторите варират и може да се договарят.
Интересното е, защо никой не ползва бойлерите на Светльо Шишков :?
Spokoiniq - майстор
Щот не са запознати-имам 5 броя и съм доволен много, най-стария ми е 6 годишен.Най-дебелата неръждаема ламарина, всички капризи изпълнява, единственото че вместо пяна изолират с вата, но пък така е ремонтопригодно.
ALEXONE™ - специалист
Spokoiniq написа:
Щот не са запознати-имам 5 броя и съм доволен много, най-стария ми е 6 годишен.Най-дебелата неръждаема ламарина, всички капризи изпълнява, единственото че вместо пяна изолират с вата, но пък така е ремонтопригодно.
Мда така е, аз също съм доволен!
Тези дни ще мина да попитам за цени и ще докладвам.
Днес попаднах на това:
Слънчеви колектори и цялостни решения за отопление и осигуряване на БГВ от TESY
http://www.tesy.com/news_bg.php?newsid=268
Ще проверя и те какво предлагат.
Изображение
pipbel - майстор
На финала ще се постави силиконова боя върху гладка двойна шпакловка.
ALEXONE™ ти за соларката си проверявай там , ама мисля че ще допуснеш грешка с ТИ-та така както си го намислил.
Ако вместо мазилка слагаш боя - ще разбереш каква е грешката ти след първата градушка.
ALEXONE™ - специалист
pipbel написа:
На финала ще се постави силиконова боя върху гладка двойна шпакловка.
ALEXONE™ ти за соларката си проверявай там , ама мисля че ще допуснеш грешка с ТИ-та така както си го намислил.
Ако вместо мазилка слагаш боя - ще разбереш каква е грешката ти след първата градушка.
Много обичам такива мнения, като твоето!
Не се заяждам, споко.Ако имаш да споделиш нещо, Ок ако не моля има други теми. Аз не съм спец по изолации и затова питам за мнения.Благодаря ти!
pipbel - майстор
Не разбирам с какво точно те докачих ? :?
Аз каквото имах го казах - точно и ясно.
Понеже съм виждал миналото лято след градушка на какво приличаше на братовчед ми изолацията от фибран(по-плътен е от Неопора)+мрежа с двойна шпакловка и боя.
Който има уши - ще чуе, който не иска - негова си работа.
Пък и къде сме тръгнали тъпите провинциалисти да даваме акъл на столичани с с мерцедеси и имоти в пъпа на София.
Аз поне изчезвам от темите ти (както ми бе наредено).

PS - такова "животно" като негорим ЕПС няма.
ALEXONE™ - специалист
pipbel написа:
Не разбирам с какво точно те докачих ? :?
Аз каквото имах го казах - точно и ясно.
Понеже съм виждал миналото лято след градушка на какво приличаше на братовчед ми изолацията от фибран(по-плътен е от Неопора)+мрежа с двойна шпакловка и боя.
Който има уши - ще чуе, който не иска - негова си работа.
Пък и къде сме тръгнали тъпите провинциалисти да даваме акъл на столичани с с мерцедеси и имоти в пъпа на София.
Аз поне изчезвам от темите ти (както ми бе наредено).

PS - такова "животно" като негорим ЕПС няма.
Не съм те обиждал и не съм искал да те засегна.
По тамата с негориния ЕПС имам мостра на BASF Неопора и го пробвах, да не горим е!
tassel - специалист
Подкрепям pipbel за фасадата. Това с градушката го видях само преди няколко седмици. Беше като стреляна с картечница. Освен това и най-малката неравност си личи.

Тема "Еднофамилна къща- предстоящ капитален ремонт. Ще се обновява" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: