• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
velsi - Почетен майстор
kty написа:
В момента правим ВиК-то,а напролет започваме с банята (миналата седмица "атакувахме" Практикер :-D )
Само да те предупредя, че Практикер не е най-подходящото място за пазаруване на строителни материали, още по-малко пък на фаянс!
kty - помощник
jorjo написа:
Възхитен сап от твоята амбициозност СУПЕР СИ. Но може ли да те помоля да пуснеш снимка на безиросаната история да видя как е, че много ме запали. И друго имаш вкус- Оценявам го. Ще стане кукличка кящата. Успех. :) :) :)
PS: Едно съветче от мене-- навеса който си замидлил е мн добра идея особено през прохладните летни вечери; но и така и така даваш доста пари не пропускаи да си направиш пещ, може вътре в камината 1 голяма красота би станало 2 много работа върши . Я си помисли ни би отказал на едно препечено агънце по Георгиов ден нали ? Ако имаш такова желание бих могъл да ти покажа моятя пъ и сувет да ти дам :wink:
Разбира се,че ще пусна снимка ,но още не съм стигнал до там.Все пак ако много бързаш и искаш да видиш ефекта просто намокри стената която искаш да безиросаш и готово(мокър ефект без гланц)

Що се отнася до пещта,пусни някоя друга снимка...приемам всякакви идеи и ако ми хареса с удоволствие ще се възползвам :wink:
Само да те предупредя, че Практикер не е най-подходящото място за пазаруване на строителни материали, още по-малко пък на фаянс!
Знам че има и по-евтини места,но за по-тежките и обемни покупки транспорта е доста скъп(20км-70лв,на курс) а в Практикер всичко беше на куп и транспорта безплатен.Дано плочките излязат качествени,като ги сложа напролет ще споделя.
Marcus - напреднал
вместо безир, може да сложиш ленено масло...
go6o87 - напреднал
браво, страхотно си я преобразил...
което ми напомня за стария ми апартамент в центъра (сграда от 1930 г) и навсякъде се рутеше (последен етаж и можете да си представите покрива на 77 годишна кооперация как е :lol: ) течеше в 2 стаи от тавана, стените бяха зле... дограмата също, абе разруха :shock:
и както виждате от ника ми съм на 20 год, но имам опит от около 3 години с ремонтите и я реставрирах, изкъртих всичко, стени, подове... плочки, абе супер основен ремонт и направих (една година ми отне) ама го оправих супер :o
айде ще пусна тема да се похваля ( но го продадохме след един месец де...)
kty - помощник
Здравейте колеги!

Пак е пролет,пак е време за ремонти и за хвалби.... :-D :-D :-D
Ние напредваме с ремонта бавно, но славно...ето и снимки (преди и след)
герана преди:
Изображение
герана след:

Изображение

дневната преди:
Изображение

дневната вече с плочки :-D

Изображение

банята е недовършена все още:
Изображение

на вторият етаж сложихме гипсокартон и подпаркетно
преди: