kty написа: В момента правим ВиК-то,а напролет започваме с банята (миналата седмица "атакувахме" ПрактикерСамо да те предупредя, че Практикер не е най-подходящото място за пазаруване на строителни материали, още по-малко пък на фаянс!)
jorjo написа:Възхитен сап от твоята амбициозност СУПЕР СИ. Но може ли да те помоля да пуснеш снимка на безиросаната история да видя как е, че много ме запали. И друго имаш вкус- Оценявам го. Ще стане кукличка кящата. Успех.Разбира се,че ще пусна снимка ,но още не съм стигнал до там.Все пак ако много бързаш и искаш да видиш ефекта просто намокри стената която искаш да безиросаш и готово(мокър ефект без гланц)![]()
![]()
![]()
PS: Едно съветче от мене-- навеса който си замидлил е мн добра идея особено през прохладните летни вечери; но и така и така даваш доста пари не пропускаи да си направиш пещ, може вътре в камината 1 голяма красота би станало 2 много работа върши . Я си помисли ни би отказал на едно препечено агънце по Георгиов ден нали ? Ако имаш такова желание бих могъл да ти покажа моятя пъ и сувет да ти дам
Що се отнася до пещта,пусни някоя друга снимка...приемам всякакви идеи и ако ми хареса с удоволствие ще се възползвам

Само да те предупредя, че Практикер не е най-подходящото място за пазаруване на строителни материали, още по-малко пък на фаянс!Знам че има и по-евтини места,но за по-тежките и обемни покупки транспорта е доста скъп(20км-70лв,на курс) а в Практикер всичко беше на куп и транспорта безплатен.Дано плочките излязат качествени,като ги сложа напролет ще споделя.