• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
ivcho_82 - специалист
И още ...

Прикачен файл

Picture 036.jpg
Picture 036.jpg (54.6 KиБ) Видяна 14038 пъти

Прикачен файл

Picture 038.jpg
Picture 038.jpg (28.11 KиБ) Видяна 14038 пъти

Прикачен файл

Picture 039.jpg
Picture 039.jpg (30.7 KиБ) Видяна 14038 пъти

Прикачен файл

Picture 040.jpg
Picture 040.jpg (23.9 KиБ) Видяна 14038 пъти

Прикачен файл

Picture 041.jpg
Picture 041.jpg (27.58 KиБ) Видяна 14038 пъти
ivcho_82 - специалист
И още ...

Прикачен файл

Picture 075.jpg
Picture 075.jpg (29.81 KиБ) Видяна 14033 пъти

Прикачен файл

Picture 053.jpg
Picture 053.jpg (29.99 KиБ) Видяна 14033 пъти

Прикачен файл

Picture 051.jpg
Ето и фугиран външният ръб
Picture 051.jpg (25.92 KиБ) Видяна 14033 пъти

Прикачен файл

Picture 052.jpg
Picture 052.jpg (38.96 KиБ) Видяна 14033 пъти
ivcho_82 - специалист
soraka написа:
Ха,банята ми е със същите плочки...за пръв път ги виждам при някой друг във форума.Ще споделиш ли на каква цена ги взе и от къде? Аз мойте ги купувах миналото лято от един магазин на Симеоновско шосе.Поздрави за избора :-D Иначе на мен ми харесва как се получава,но да кажат специалистите...
Аз ги взех от Керанова, а те имат магазин на ъгъла на Симеоновско шосе и Г.М.Димитров.Цената мисля че беше около 33-34 лв/м2.
Последна промяна от ivcho_82 на пон ное 23, 2009 3:30 pm, променено общо 1 път.
ribnikolaevi - майстор
А плъзгащата врата от какво и как я направи?
ivcho_82 - специалист
ribnikolaevi написа:
А плъзгащата врата от какво и как я направи?
Ами първо си взех механизмът за плъзгащата врата от Практикер.Мисля че беше 2м.След това монтирах горната релса на конструкцията, на която се закачат вратите.Спрямо схемата,която имах, изчислих къде ми се падат водачите в пода.Налепих плочките, като оставих канал за водачите и след това ги набих и залепих в пода.Между двата водача се вижда една сива лента - това е алуминиева лайсна,защото разстоянието между водачите трябваше да е 20мм и само това успях да измисля :? , но мисля че стана супер.
След това си купих 2 плоскости 60х240 от ПДЧ от Практикер и си ги срязах на необходимата височина.Набих им водачите отдолу, които влизат в каналите, поставих ги на мястото им, повдигнах ги с около 3мм отдолу и направо на място им монтирах колелцата отгоре.Имах огромни притеснения дали всичко ще пасне, но всичко е ОК.
desss - специалист
тоя тъмен таван и тия тъмни плочки за малко помещение като това...а и по ъглите защо няма лайсни бре Ивчо :?
ivcho_82 - специалист
desss написа:
тоя тъмен таван и тия тъмни плочки за малко помещение като това...а и по ъглите защо няма лайсни бре Ивчо :?
Знам че помещението е малко, но все пак е тоалетна и не мисля че е проблем тавана да е тъмен :?: .По нагоре съм написал, че без лайсни ъглите ми харесват повече, но това е лично мнение :-D .
sasooooooooo - "специалист"
Браво, наборче :-D . И аз първото нещо, което направих сам бе тоалетната. От там на сетне всичко сам - без майстори. Пожелавам ти успех и на теб :)
desss - специалист
ivcho_82 написа:
desss написа:
Знам че помещението е малко, но все пак е тоалетна и не мисля че е проблем тавана да е тъмен :?: .По нагоре съм написал, че без лайсни ъглите ми харесват повече, но това е лично мнение :-D .
да, това е най-важното, сам да си го харесваш :) желая ти успех и в по-нататъшния ремонт, че бая работа те чака. разбира се, чакаме снимки :)
ribnikolaevi - майстор
Може ли да качиш снимки в близък план на детайлите на плъзгащата врата? И горе, при механизма, и долу, при водачите. Благодаря ти предварително.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "WC и баня, а вече снимки и на хола - стр.3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: