Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
silllveto - Майсторица
:gott: :gott: :gott:
sasooooooooo - "специалист"
Повечето ти снимки са все едно от катаког. =D>
Няма да го показвам на жена ми, щото ще иска и в къщи така :razz:
n.nikoloff - специалист
Изключително добър резултат!!! Браво!!!
Изображение
itcome - напреднал
Pecatacool написа:
Много сгодно! Особено клечките за зъби :-D
Само да попитам защо хладилникът е в такъв цвят? Бил е купен преди да се направи ремонта ли? Всмисъл много светличък, някак не ми се вписва така с битовата атмостфера!Иначе камината, масата... браво! :partyman: :prayer:
Хладилника е сребрист заради иноксва в кухнята - фурни, аспиратор детайли... няма цвят по неутрален от сивото, за старини... т.е най близък до метал същевременно до естествен материал.
itcome - напреднал
egx написа:
Значи това което ми хрумна като идеи е примерно телевизора да се вкара в нещо дървено.Дори не знам дали самата пластмаса на телевизора не може да се смени с дърво.И другото е на тази снимка http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 8435214445

понеже цялата стена до гардероба ми стой празна, може да сложиш една картина долу , подпряна на стената, а не окачена на нея.Но това са само идеи.Харесва ми къщата и предполагам, че след известно време готините идеи и неща сами ще се появят.
Разбира се че има възможност да се облече ТВ-то но мисля че е крайност. Целта е да се съчетаят старинните неща с новите... За празнината... беше предвидена за друг ТВ но.... картината е добра идея... всъщност всичко е направено за около три месеца... с времето няко идеш ще отлежат други ще се сменят... ще се види.
il_ft_emo - специалист
kakva kritika vsi4ko bojestveno
niki_sap - специалист
Направено с много вкус и идея! Критики според мен могат да дойдат единствено по разределението (ако покажеш такова) и по процеса на ремонта, ако покажеш повече снимки - сигурно ще има въпроси от рода на този бетонен пояс има ли си колони и т.н.
itcome - напреднал
Човек и добре да живее.... си дава къщата под наем.
Повече информация на www.karaivan.com
Последна промяна от itcome на чет авг 05, 2010 11:58 pm, променено общо 1 път.
sasooooooooo - "специалист"
Успех с начинанието.
Сайта ти е много интересен :)

Тема "Бяла спретната къщурка, без липи отпред..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: