Няма да го показвам на жена ми, щото ще иска и в къщи така

Pecatacool написа:Много сгодно! Особено клечките за зъбиХладилника е сребрист заради иноксва в кухнята - фурни, аспиратор детайли... няма цвят по неутрален от сивото, за старини... т.е най близък до метал същевременно до естествен материал.![]()
Само да попитам защо хладилникът е в такъв цвят? Бил е купен преди да се направи ремонта ли? Всмисъл много светличък, някак не ми се вписва така с битовата атмостфера!Иначе камината, масата... браво!![]()
egx написа:Значи това което ми хрумна като идеи е примерно телевизора да се вкара в нещо дървено.Дори не знам дали самата пластмаса на телевизора не може да се смени с дърво.И другото е на тази снимка http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 8435214445Разбира се че има възможност да се облече ТВ-то но мисля че е крайност. Целта е да се съчетаят старинните неща с новите... За празнината... беше предвидена за друг ТВ но.... картината е добра идея... всъщност всичко е направено за около три месеца... с времето няко идеш ще отлежат други ще се сменят... ще се види.
понеже цялата стена до гардероба ми стой празна, може да сложиш една картина долу , подпряна на стената, а не окачена на нея.Но това са само идеи.Харесва ми къщата и предполагам, че след известно време готините идеи и неща сами ще се появят.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: