Може ли да попитам, колко квадрата ти е целия апартамент?
В спалнята прозореца къде е? Прозорец към хола от север няма ли? В коридора няма ли гардероб?
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
emergency_bg
- специалист
25 мнения в "преграждане на голям хол и основен ремонт"
emergency_bg
- специалист
ако питаш за моя апартамент, няма тераса на север, а гардероб в коридора има, да. 59 кв.м. чиста жилищна площ.
Rockwalll
- специалист
за стъклените тухли си приготви от 3 до 5 лева на бройка - аз слагах преди време в банята на място на стара дограма - стана супер ама като цена е почти като дограма че и по-скъпо- само че ефектът е съвсем друг - помисли - заслужава си, но за вътрешна стена ще трябва да се изпипа - все пак не е прозорец
emergency_bg
- специалист
така, ремонта започна,и вече когато апартамента си е наш и го ремонтираме ни дойде по добра идея за разделянето на хола. смятаме просто да обособим една преграда която да слиза стъпаловидно от тавана надолу и да заема не повече от 2/3 от ширината на хола, т.е. само да скрива леглото, като светлината вообще няма да се губи.
имате ли идеи от какво да е тази преграда и ако може снимки на нешо подобно. аз си мислех за нещо от гипскартон със стъклени тухли или пък двустранна етажерка примерно или нещо дървено. дано сте ме разбрали, давайте идеи
имате ли идеи от какво да е тази преграда и ако може снимки на нешо подобно. аз си мислех за нещо от гипскартон със стъклени тухли или пък двустранна етажерка примерно или нещо дървено. дано сте ме разбрали, давайте идеи

taty67
- специалист
А ако след време решиш че не е удачно тази преграда - ако е от гипсокартон кофти работа много разходи първо за монтаж а после и за демонтаж - ако е от двустранните просто ги завърташ и може по безболезно да минеш и най-вече нерви има и др . вариянт Паравани от към леглото а от другата страна една малка но дълга конзола ,която може да ползваш за книги или сувенири или за плазмата 

emergency_bg
- специалист
мда, така е, нямате ли снимки на нещо такова
Justy
- майстор
emergency_bg написа:така, ремонта започна,и вече когато апартамента си е наш и го ремонтираме ни дойде по добра идея за разделянето на хола. смятаме просто да обособим една преграда която да слиза стъпаловидно от тавана надолу и да заема не повече от 2/3 от ширината на хола, т.е. само да скрива леглото, като светлината вообще няма да се губи.Моят апартамент е същия, само балкона е пред малката стая. Хола съм го преградил със секции, които оформят врата - около 80 см. Имай предвид, че както и да преграждаш вътрешната част ще се затъмни значително.
Тема "преграждане на голям хол и основен ремонт" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература