Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
asinka - специалист
Пердетата в спалнята са трепач! Има идейно сливане между тях, тапетите с флорални мотиви, и красивата нощна лампа! Но самата спалнята не се вижда на снимките. Кожена ли е?
Очаквам с нетърпение и кухнята да видя, че и нас това ни чака. Добре започна със счетоводното отчитане, любопитно ми е да видя какво ще се получи накрая като се удари чертата.
mim - специалист
за тафтата в кухнята, ако не е досами печката, не мисля че ще има какъвто и да е проблем
всички миризми си отиват с прането с тия омекотитело-ароматизатори :-D
въпросът е да ти се връзва според теб си
silllveto - Майсторица
Аси, завесите са единственото скъпо нещо в спалнята. Леглото е китайска конфекция, семпло, от еко-кожа с тапицирана табла.
За кухнята съм взела червен латекс. :razz: Емо З вика, внимавай, червеното стимулира къркането :wink: Кухненските шкафове са венге, плота и гърба - див орех. Въобще пак ще стане хем леко, хем тежко. Най-големия проблем ще е "кръпката", която както и да го измисля, ще стане грозно.

Мим, питам за тафтата, първо, щото имам още от нея и второ, щото лятото много напича и става 40гр, и трето - не мога да купувам и преправям шкаф, който да скрие тръбите (от втората снимка). Та съм решила да да сложа етажерки в нишата и да продължа завесата Г-образно да ги скрива с все тръбите - пак временно, уж. :razz:

ebahti, няма проблем, имах никотинов глад. :wink:
asinka - специалист
Не се плаши от червеното ;) Не знам за къркане, ама друго със сигурност :)
silllveto - Майсторица
Аси, хич не ме е страх! :weedman: :wink:

Таа... стана тя една - уж исках да мина най-лекия възможен начин, да, ама не! Шпакловчиците уж свършиха, но установих, че са забравили да дооправят ок тръбите, а се появи пукнатина там, където се свързва фибрана. Чакам ги... А аз през тва време реших да се занимая с кръпката, ето я:

Изображение

Понеже няма от тези плочки, решихме да комбинираме остатъци от разбитите с едни декоративни, да стане тип мозайка. Мъж ми се пробва неуспешно и взехме, че се обадихме на майстор Байо (мн добър! :-D ). Дойде Байо и вика, леле ква е тая цигания (и беше прав). Добре че недостигнаха парчета от старите плочки и реших да взема други само за "балконската" част. Не успях да избера подходящи, че да паснат на старите и реших да подменя цялата кухня. Реших го за 15 секунди... И сега си имам чисто нова замазка и 20 торби буклук в коридора. :shock: :?
Ужасът (но пък панорамата е... само Левски! :supz: )

Изображение

Изображение

Днес капарирах маса и столове (а мислех и тях да не сменям), а междувременно дядо ми наводни почти целия апартамент - от кухнята, през един 5 метров коридор и два по-малки, та в спалнята от снимките. Сега съм с "цъфнал" ламинат, но ще го търпя, докато не почна да се спъвам. :razz: Арт, ти си виновен. :razz: :wink:
silllveto - Майсторица
Чудех се миялна или бойлерче - и в двата случая трябваше водопроводчика да ми мести водата под плота. А тоалетната и кухнята имат общи тръби и водомер. И както май често ми се случва реших много бързо!!! :idea: :-D - викам на плочкаджията, Байо, ше ми направиш ли WC-то? Той каза Да! :-D
И така отървах се от всички домашни, събрах 5-6 майстора, некой друг комшия за ОТК, плюс радио Вероника от големия кас`тофон на Байо и мн бира... :-D :partyman:
Доказателствен мат`рял, че въпреки атмосферата, все пак се бачка. :weedman:

Изображение

Изображение Изображение
asinka - специалист
Ан тъй, жена на място :) А масторята тук разправят, че радио Вероника им изкривявало плочките :-D и тези, които слушат това радио, лепят криво.
Добре ще стане!
сола 180 - специалист
Ей Силве луда жена си ти.Браво все пак.

Асинка ако видиш как става с "Радио 1 Рок" ще запееш друга песен. :lol: :lol: :lol:
asinka - специалист
Асинка пее всякакви песни :lol: ама рока най-го тачи :supz:
bulhomes2 - майстор
Силве, вкарвай чат-пат уж между другото и някоя твоя снимка! И без друго сте толкова кът жените тука. Вдигаш ни самочувствието като има хубави строителки...

Тема "Пак ремонтирам - спалня и кухня... айде и WC-то" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: