Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
LazarGanev - "Велик майстор"
Ами той пистолета за горещ въздух струва 25лв, ама с него ще работиш 5 пъти по-бързо. Щом ти се работи за 5лв на ден - продължавай така
VLADO66 - майстор
А-а-а оня ден от Лидъла си взех по 22 -пистолет слънце :)
tvoyboy - напреднал
Да и ас съм намирал ефтини, но често попадам на мнения из форуми, че дават фира ама много бързо. Така ли е или ако случиш на късмет може и да изкара дълго?
LazarGanev - "Велик майстор"
Е колко дълго - за 20лв да си свършиш тази немалка работа, с която си се захванал не е ли достатъчно? Пък ако не изкара - има си гаранция :)
tvoyboy - напреднал
Да прав си 20 лева на фона на всичко останало коеот трябва да се прави ... :-D
За жалост в спалнята приключих със стъргането. Сега шлайф, грунд, ЕМАИЛ ЛАК (нз дали е удачно, но ще разбеза) и минаваме нататък :-D
tvoyboy - напреднал
Малко напредък (ама малко), защото в събота купих един пистолет за горещ въздух за 25 лева и най-накрая разбрах колко е просто и приятно свалянето на старата боя.
Прикачен файл:
IMG_9446.JPG
Даже повторих прозорците на които си мислих, че съм свалил боята. След това малко грунд и .. малко боя че не стигна времето
Прикачен файл:
IMG_9440.JPG
а това е малко от резултата с боядисването. Боята ляга лесно и покрива доста добре. Може и без втора ръка ама май ще сложим. :?
Прикачен файл:
IMG_9443.JPG
cybersas - специалист
Приятелю, що първо не ремонтира стаята, а после да клепаш по дограмата - сега ще трябва и нея да пазиш?! :drinkers:
tvoyboy - напреднал
ами според мен лично първо трябва да направя прозорците, защото с пистолета като свалям боята, после шкуря ... прахоляк голям. После ще боядисам тавана, тапети, ламинат и почистване. А ако оставя прозорците за накрая ще се зацапат и тапетите и пода ... според мен поне де :yawinkle:
stiv1961 - майстор
tvoyboy написа:
ами според мен лично първо трябва да направя прозорците, защото с пистолета като свалям боята, после шкуря ... прахоляк голям. После ще боядисам тавана, тапети, ламинат и почистване. А ако оставя прозорците за накрая ще се зацапат и тапетите и пода ... според мен поне де :yawinkle:
cybersas е прав, можеше да свалиш боята, да изшкуриш и след приключване на цапондриите по стени, таван, под да боядисаш и дограмата..... но ти си знаеш :)

Тема "Проект ,,РУСАЛКА"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: