Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
TACHO - специалист
Моите и банята и в тоалетната са залепени плътно, с най-минимална фуга и така най ми харесва. Големите фуги бяха на мода преди години. Но наистина си е голяма играчка за да се равнят при малка фуга. Затова големите и бързи майстори действат с квадратчетата.. :lol:
masteradmin - майстор
Искаш да кажеш кръстчета.
Супер ме радва че чат пат се качват авторски снимки в форума :).
TACHO - специалист
Снимки ли искаш?
Няма проблем, мога да изсипя един куп от моите ремонти, но ти преди време ми беше казал, че форумът заприличал на фото-галерия или нещо подобно, което аз приех като забележка да не качвам много снимки... :wink:
emil_v r - майстор
Да ! А и да се забранят всекви снимки на рено :D Тва е враг на Опел! Ще ви щракна кръсчета 3мм от преди 10год , сега ,и кръстчето на бъдещето да видите накъде върви технологията.
masteradmin - майстор
До няколко дни ще направя персонални галерии на всички майстори където може сами да си качват снимки от ремонтите. Като към всяка снимка може да се прави коментар. Ще стане много яко гаранция.
emil_v r - майстор
11
Последна промяна от emil_v r на вт сеп 26, 2006 10:51 pm, променено общо 1 път.
emil_v r - майстор
11
Последна промяна от emil_v r на вт сеп 26, 2006 10:50 pm, променено общо 1 път.
masteradmin - майстор
=D> =D> Ще всеме да се окаже че верно си плочкаджия =D> =D>
emil_v r - майстор
на снимка 0023 , по начинаещия :o ,от мен да види още как цвъква :o лепило и по ъглите , наклона личи под дългия нивелир ,и зеления винкел - тва са четири равнини ,с обща точка сифоня.
Гост
Не че е кои знае какво , но да съживим раздела... Още един- два от безкраините номера на маистор Тричко, почваме от средата понеже се натрупват 2-3 типа грешки . Така имат по малко възможност на се натрупат . Водния дух ,би трябвало да е мерил и монтирал сифоня ,на кратен на плочките размер за да има симетрия. По тази именно ос се кове мастарът , и там става пресичането , на две от равнините на пода. На края му ,на стената има тънка червена линия към верт. фуга! Как се компенсират грешките , ако някои го интересува , да сподели после. Проверка за цената- Сумата никога не е кръгла -590 лв. Ако клиента е доволен - закръгля веднага на 600 . Ако не - проблеми с качеството. :-D

Прикачен файл

PICT0m018.JPG
PICT0m018.JPG (56.41 KиБ) Видяна 11360 пъти

Тема "фаянс,теракот" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: