Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
thecore - напреднал
тапети са да, от Бриколаж, а лампите са луминисцентни от най тънките - 20мм, има ги в най различни цветове и рамери, вързани са последователно, профила върху тях е п-образен и просто се подпъхва във фугата.Идеята беше да се подпъхне до нивото на стената за да стане равно с нея, но не се получи тъи като "майсторите" на гипскартона не умееха да работят в точност до мм.

Фугата трябваше да е 60мм, а плексигласа да е 58мм за да може да се подпъхне абсолютно плътно за да не излиза светлина.. Така или инъче не се получи и сега плексигласа не е на нивото на стената а е леко изпъкнал..

и така става но..не това беше планирано
$64EN - специалист
леле суууупер яко е станало :shock:
много ми харесва и коридора и банята и хола и кухнята , абе всичко е #1
а иначе апартамента ви в свобода ли се намира? че ми е доста познато разположението и интериора ( преди ремонта де -след това няма как да се разбере)
поздравления - невероятно готино е !
да му се наслаждавети всяка минута
karlson - специалист
нещо не можах да рзбера коридора - каква е идеята

не ми е много уютно
masteradmin - майстор
Луда работа, много ми хареса коридора, само не разбрах огледалото и закачалката къде са ?
thecore - напреднал
ogledaloto e vratata na toaletnata do vynshnata vrata, to se wizda ako se zagledash.., a zakachalkata e v stenen gardirob, pak v koridora no ot drugata strana na Г-то.
Emerald - модератор
karlson написа:
нещо не можах да рзбера коридора - каква е идеята

не ми е много уютно
Бая дискотечен стил го избива.

Мен ме заинтересува по-скоро спалнята. На моя монитор е прекалено тъмна снимката, не се разбира какво е над лампите и над таблата. Само при мен ли така или си е тъмна самата снимка? :? Цветовете в банята са много добре. :)
thecore - напреднал
eto po svetla snimka :) akoi i tja ne e dostaty4no svetla, shte trjabva da idvash v nas da razglezdash :lol: :lol:

uff ne stawaa da kachvam..

Прикачен файл

spalnia 4.jpg
new
spalnia 4.jpg (27.53 KиБ) Видяна 7493 пъти
koceto79 - напреднал
как е направена стената зад леглото, допада ми.
ще разясниш ли? ако може и със снимки.

ние си поръчахме спалня в подобни цветове на вашата /венге и избелен дъб/ и сега сме пред дилемата какви да бъдат стените. тапети или боя?
дори още не сме избрали цветове...
иначе ще си имаме мебели преди стаята да е готова :?
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:44 am, променено общо 1 път.
thecore - напреднал
здравейте,

все още влизам :) наблюдавам Ви :)

За съжаление повече снимки нямам, а апартамента е продаден и не мога да снимам. Относно паното зад спалнята, направено е от гипскартон като идеята му беше да е нощна лампа цялото пано, като пред него трябваше да сложа малко луминисцентни лампи и да ги затворя с плексиглас на който да има отпечатан някакъв пейзаж но накрая вече яко ме мързеше..

Моят съвет за стените е да не се слагат бои , а тапети, издържат много повече но ако настоявате мога да ви изпратя точните кодове на боите , които са Оргахим междудругото- шоколад и шампанско, имам ги записани някъде, така че да се получи точно същото без налучкване..само кажете че сте се спрели на вариант боя..

Скоро ще публикувам снимки на друг апартамент и един офис..

поздрави

ПП: Относно нощните лампи - хартиени са :)) от едно магазинче на ботев и пл. Македония

Тема "Remont na Panelka :))" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: