Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
desss - специалист
rendo написа:
Много хубаво ни се похвали колко много пари сте дали за мебели - и те наистина са разкошни но все пак на снимките се виждат само мебели не и самите помещения .,,, та молбата ми е снимай в малко по обширен план защото много ми е любопитно как изглеждат самите помещения
не съм се хвалила, съжалявам ако отстрани изглежда така. просто ме питат колко струва и отговарям /ако ще ти олекне, парите са от кредит/. тия дни като ми остане време ще направя още снимки

п.п. дизайнерски нищо не е пипано, всичко сама съм си мислила, разбира се с много обикаляне по магазини и разглеждане на снимки в нета
Emerald - модератор
Честито десс! Да ви радва дълго време новото жилище!

Харесва ми банята, но съм ти го казвала и друг път. Цветовете са много добре съчетани, съвсем натурални и спокойни. Само бойлера май трябваше да помислите да го скриете... :?

Харесва ми и трапезарната част. Браво че си пуснала ниско осветление, че и три тела...перфектно.
desss - специалист
Emerald написа:
Само бойлера май трябваше да помислите да го скриете... :?
офффф това е едно от нещата, които и на мен не ми харесват...какво ли не мислихме, и все идваше тясно :? накрая решихме хоризонтален над вратата, поне да не го виждаме много :roll: вариант беше и да накараме тия дето правиха окачения таван да го скрият и него, ама и от това се отказахме :? ако дадете някой акъл, ще съм благодарна, и без това не сме го свързали още, щото сме на ТЕЦ. ако го облека с фолио венге дали ще стане :?
крум - специалист
Браво, чудно сте се справили за толко малко време.
Определено решението със стъклото в банята е много добро :)
Добре сте се справили.
А за другото - като дойдат пак париците.

П.С.
И на мене ми харесват вратите:)
Galiaa - специалист
Много е красиво! Честито!

Божке, какво ме чака.....Божке!!! ](*,) :wallbash:
Чаро - Акълия
тоя душ унгарски ли е -забравих им марката? кви са ти отзивите за него (то аз вече го поръчах и е малко късно да питам ама)
питам по точно за струята от него щот го взех за вграждане и мисля да го прасна на тавана???
ннали не пръска много встани??
desss - специалист
cacho написа:
тоя душ унгарски ли е -забравих им марката? кви са ти отзивите за него (то аз вече го поръчах и е малко късно да питам ама)
питам по точно за струята от него щот го взех за вграждане и мисля да го прасна на тавана???
ннали не пръска много встани??
в големи размисли ме хвърли, ама не можах да се сетя марката...но сякаш верно бяха унгарски или полски, нещо такова :?
иначе въобще не пръска, право надолу е струята :)
И аз искам да направя подобна в нашата кухня. Инея ли си поръчала от Карабулев
prascho - майстор
Galiaa написа:
Много е красиво! Честито!

Божке, какво ме чака.....Божке!!! ](*,) :wallbash:
Спокойно, само гледай да не попаднеш на някой като Профистрой, че хем париците ще ти измуче хем крайния резултат ще остане блян.

Тема "И аз поприключих :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: