Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
pipbel - майстор
Абе въпрос на приоритети и житейска философия. Не е до пари само.
Мойта ако ми спомене нещо такова - лошо и се пише :x

Ама - щом ти е кеф пък на тебе - 10 X 10 годинки ти пожелавам да ги гледаш :2thumbs: :prost:
rusev - специалист
Защо ли си мисля, че ще ти омръзнат тези плочки доста преди, да са изминали десетте години?
shadowman - майстор
На мен лично, цветовете не ми допадат особенно, някак не се връзват (лично виждане). Кухнята като гледам е полска (в кашон, нещо което не бих препоръчал на никой, като не изключим факта, че се занимавам със същото)...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
kari, използвам темата, за да вмъкна специално за теб малко информация. Има нещо наречено интериорен дизайнер. Мисля, че ще е добре за теб, д авлезеш във връзка с такъв и да го ползваш.
kari - напреднал
pipbel то и моя мъж "буча" :motz: ,ама очичките ми останаха в тези плочки /хем ги харесва, хем ми разправя ,че не сме баровци и не са за нас.........../.
rusev преди да ги купя, 2 години на всяко "СТРОЙКО" минавам и ги гледам :shocked: ,трудно ми е да си представя, че ще ми писнат на втората или третата, като знам с какъв мерак си ги взех. :wink:

n_a не падам от небето,зная за съществуването на интериорния дизайн.Да вметна ,че съм завършила художествена гимназия и моден дизайн /което няма общо с интериорния де/ и смятам ,че съм естет човек със приличен вкус.За да не разводняваме темата ,ако искаш нещо да ми пишеш, ето я моята тема: http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... sc&start=0
Интересното е ,че човек като ви иска съвет, се спотайвате /само преглеждате темата а не пишете какво мислите/,иначе сте доста иронични.И още нещо, по-вкус и по-цвет тавариши нет. :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
kari, писаното от мен е в пряка връзка с плочки за 203лв квадрата и пълното незнание за stucco. Което пък страшно се връзва с това, че си дизайнер. Кога, къде и при кого го завърши дизайна.
kari - напреднал
n_a, първо не съм твърдяла,че разбирам от венецианска,затова съм искала и съвети.2 както вече писах съм завършила художествена гимназия и моден дизайн /което няма общо с интериорния де/НО ЯВНО ТИ НЕ ЧЕТЕШ.3 освен да се заяждаш друго не ми прави впечатление /прегледах постовете ти/.
За финал ще ти кажа,че нямам нито време нито желание да се занимавам с такива дребни душишчки като теб.А ти трупай спам където ти падне.
Форума е за хора които могат да помогнат със съвет, или с каквото могат.
Petyr - специалист
!!OFFTOPIC!!! И на мен ми направи впечатление че индивида n_a използва форума за да избива комплекси. Не съм психолог, но явно с опитите си да обижда останалите участници тук, той се мъчи да компенсира слабия си характер в истинския живот. Жалко че по този начин прави лоша реклама на жителите на един красив град - Русе. :) Ако аз използвах форума за лечение на накарнено самочувствие, не бих давал лична информация.

На мен ми харесва фаянса, дори погледнато от практична гледна точка - почиства се по-лесно.
bibiqn - специалист
Petyr
Съгласен съм с теб.И с мен не веднъж се е заяждал.!
Аз предлагам да направим анкета на тема " Да изгоним n_a" .Нека гласуваме за или против.:)
W123 - специалист
ПРОТИВ!!!
Малко особен стил има на писане но му се свиква :-D

Тема "Кухня-ремонтче :-)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: