• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 17
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
jekasus - майстор
Трябваше да забавим последната снимка с 1-2 минути :-D Непростима грешка :-D
jekasus - майстор
Вчера ми домъкнаха плочки за малката баня и корнизи за целия апартамент, даже пробвах един от тях, как се реже :-D
Прикачен файл:
DSC_1159.jpg
тая купчинка струва само 3300 лв :-D
Прикачен файл:
DSC_1158.jpg
Банята почва да се променя, няма да е на цяло, другата част от стените ще е със декоративна мазилка.
Обаче тия фризове и пилени ъгли ще ми отровят нервите, че днес и алкохол не продават в магазините :? тия пусти празници.
Малко страни цветове :-D но ми харесват, писна ми от бежово вече, а и от големи плочки също.
Прикачен файл:
DSC_1154.jpg
Прикачен файл:
DSC_1160.jpg
Прикачен файл:
DSC_1161.jpg
jekasus - майстор
Каръшки ден - "смъртника" загина геройски с лек пушек при едно леко бъркане на лепило.
Утре нов :-D за скромни 45 лв. :-D
Тръгнах да лепя корнизи - пистолета за силикон се счупи, тоя Цам трябва да го забранят със закон.
Прикачен файл:
DSC_1169.jpg
Но поне скапаните фризове в малката баня ги лепнах всичките, със всички завъртулки :-D че и частично шпакловка за бъдеща декоративна мазилка сме направили. Но ми харесва, ще стане много красива баня.
Прикачен файл:
DSC_1167.jpg
Ел.подово -
за дупките - такава технология била за плочките :-D Допълнително затиснах изолация с оголен меден кабел, който ще бъде вързан към дтз на подово и КУП.
Прикачен файл:
DSC_1165.jpg
Днес покрай сградата авиация направи тренировката за парада, много яко беше.
radius - майстор
Аз чакам да видя какво ще има в пода като гледам откъде почват плочките :?
Много аристократичен вид има банята с тия фризове безброй.
MamaMy - майстор
Не бе radius, ще правят наклоните подходящи за спускане с кънки зимата :-D
jekasus - майстор
radius написа:
Аз чакам да видя какво ще има в пода като гледам откъде почват плочките :?
Забрави ли за източна и западна школи в фаянсаджийство в БГ. :-D
radius написа:
Много аристократичен вид има банята с тия фризове безброй.
Тия фризове са болка за мои нерви, три дена си играх със тях, и финансова за клиента :-D
MamaMy написа:
Не бе radius, ще правят наклоните подходящи за спускане с кънки зимата :-D
Бъзикач :-D В 99% баните ги почвам със втория ред на фаянса и с първия застъпвам теракота. Реално в Русия, а и в Европа не правят наклони със сифони в баните, а прави подове. И тогава първо се прави пода и после стените.
В България остава още традиция за плочки до горе и сифони в сухите зони на баните, но не и в моята нова баня вкъщи, дето я ще я довърша лятото с парите от този проект. :-D
VLADO66 - майстор
Като гледам десена на плочките и релефа на фризовете разбирам що не искат ьглови лайстни- :) Христос воскресе!
MamaMy - майстор
Поради факта, че съм от 4-5 години собственик на баня с равен под държа да отбележа, че това е една голяма недомислица. Вярно, че и аз нямам суха зона в банята си. Когато аз се къпя след мене има вода и по тавана. Тавана е латекс, но въпреки всичко се представя много по-добре от пода. След къпане тичам с меджик мопа. Вече съм готов за състезател по кърлинг. Ако оставя банята да изсъхне сама става на петна варовик от водата и се виждат гадно върху теракота. Аз лично предпочитам да има наклон. Е, не като за кънки, но достатъчен да не остават локви по пода :-D
jekasus - майстор
Днес е празник в Русия.
Изображение
И по този повод обявихме почивка от работа, и понеже Червения площад е за богоизбрани в този ден, отидохме на странична улица да погледаме парада на военна техника. Една детска мечта се изпълни :-D
Малко снимки от видеозаписа -
Прикачен файл:
Image 1.png
Прикачен файл:
Image 2.png
Прикачен файл:
Image 6.png
Прикачен файл:
Image 7.png
EDI - майстор
Честит празник :partyman: .Гледах целия парад.Стегнато и с мощ премина.Завиждам ти, че си там в момента :) .
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 17

Тема "Из России с любовью." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: