• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 17
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
jekasus - майстор
Тези дни вечер си и излизаме на Трубная площадь да слушаме жива музика, точно срещу цирка, даже частично се вижда на снимката
Прикачен файл:
DSC_1180_1.jpg
И една снимка със заря, беше страхотно, но телефона умря вече -
Прикачен файл:
DSC_1190.jpg
Олга -
И каква грешка направих, таман да изпълня частично поръчението и :headbash: такива снимки преебах. Защо пипнах зума :axe:
Прикачен файл:
DSC_1186_1.jpg
Прикачен файл:
DSC_1187.jpg
И Волга -
Прикачен файл:
DSC_1185.jpg
bulhomes2 - майстор
Eeee, най-после.... Евала =D> =D> =D>
VLADO66 - майстор
Имах един колега-един ден дойде яхнал метлата:
-Хубаво ми казваха че от Русия котка не се взима,а аз жена. :axe:
Човечеца е бил на работа в Коми и му се закачила една с неистовото желание да отиде в "Европа" и я втасал СЕРИОЗНО,така че Джеки внимавай :-D
jekasus - майстор
Владо, в Коми има много поселения на затворници, които са на свободен режим. Наричат ги "химици". Така че се натресъл на добра булка :lol:
А баща ми преди 40 години е случил на жена :-D Иначе сега щях да копам зарзават в добричко село за дребни стотинки :-D
marmoz - специалист
Я да поспамя малко :) ,тази Олга ако не ви се нрави аз веднага ще я взема за една разходка с Волга :)

jekasus още ли не ти се връща.....,като гледам Олгите маи ремонта ще се позабави :-D :)
VLADO66 - майстор
marmoz написа:
Я да поспамя малко :) ,тази Олга ако не ви се нрави аз веднага ще я взема за една разходка с Волга :)
:)
Тая Олга не се вози във Волга. :wink:
jekasus - майстор
marmoz написа:

jekasus още ли не ти се връща.....,като гледам Олгите маи ремонта ще се позабави :-D :)
Лятото на Златни ще изкарам, клиента чака :-D Наесен пак към московското метро - демек ще има продължение :-D
А как ми се пие една студена, замразена домашна кайсиева със домашни домати и краставици :roll: ще има два-три дена извън обхвата :-D
bagera1 - специалист
jekasus написа:
А как ми се пие една студена, замразена домашна кайсиева със домашни домати и краставици :roll: ще има два-три дена извън обхвата :-D
за това ще си добре дошъл в Пазарджик но след като завърша ремонта
иначе по Волгата ми изтекоха очите :shock:
jekasus - майстор
Малко работа от мен
Почнахме голямата баня -
Топъл под, но за последен път го правя по този начин, вече само в замазката ще го правя
Прикачен файл:
DSC_1202.jpg
Заради фасона на плочките, почнахме от пода, тях ще пусна утре.
Прикачен файл:
DSC_1207.jpg
Двете ниши ще зависят от височината на плочките
Прикачен файл:
DSC_1208.jpg
Корнизи в хола
Прикачен файл:
DSC_1206.jpg
Дойдоха и врати, засега са пакетирани и не мога да ги снимам, но с тях ще ям най-големия, всички отвори и канали за панти ще трябва да ги правя сам, дори горните части на касите ще ги режа.
jekasus - майстор
Свалих и "обръщането" на вратата на терасата, заради замазката, доста сериозна изолация и профила на вратата(прозорци са същия профил) не съм виждал такъв в България.
Прикачен файл:
DSC_1209.jpg
И каква фреза за канали, идеална за итонг, на позната фирма. :-D
Прикачен файл:
DSC_1194.jpg
Прикачен файл:
DSC_1195.jpg
DSC_1195.jpg (113.91 KиБ) Видяна 3025 пъти
Паркетаджии ни "зарадваха" днес - замазката трябва да е 2мм на 2 метра отклонение(по СНиП, като нашето БДС) , иначе няма гаранция за слагането. Замазката в проблемните зони ще я оправя,има на някои места около 5 мм отклонение, но ще има голям тормоз над паркетчии, много голям :finga:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 17

Тема "Из России с любовью." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: