• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
bagera1 - специалист
:prayer: , блъскането не е толкова колкото си мислиш, като в дните когато сме блъскали сме почивали от 14 до 16 часа. До сега никой не се е оплакал. А тикава дето всичко им пречи най го обичам, купете си къщи.
Ако няма с какво да помогнете или да дадете мнение за направеното, а не кога е направено по-добре подминавайте темата.
ferrari4456 - специалист
Справяте се перфектно!
Но и аз съм на същото мнение, съседа до нас като купи апартамента всяка вечер след работа идваше и от 18-21часа се чукаше и къртеше така почти едно лято, а аз се притеснявам като къртя един ден да не притеснявам хората.
bagera1 - специалист
Тропаме само при дупченето за ГК, почваме към11 до 14 и ор 16 до към 17- 18
Повечето от вас знаят че не е много. При редене на конструкция,картон, шпакловане.....изправяне на под няма тропане, за това и реагирах по-остро на предния колега за което се извинявам. С комшиите с които съм разговарял казват че сме доста тихи и няма никакви проблеми. Не съм идиот тормозещ хората!
Фераари, с на братовчвд ми ремонта сме така, но блъскахме една събота и неделя и два дни след работа, но само картон редихме, не сме къртили панели :-) ,остава още малко
bagera1 - специалист
Не знам какво става! На братовчед ми хола го правихме заради пушене на комина, при пода до вратата.
На колата меката връзка се е пробила вчера и пърди и вкарва миризма на изгорели газове в купето.
И за капак на всичко, днес отивам в моя апартамент да шпакловам и останах ужасен. В коридора миришеше на пушек :shock: димеше през контакта срещу тъмната стая. Розетката в бившата трапезария леко пропушваше, като я свалих и започна да вкарва пушек в стаята. Не трябва ли да не пуши а да дърпа при свален капак :? ? Днес беше ветровито,дано да е от това, или пък коминът да е запушен?
bagera1 - специалист
Проблемът с пушенето е решен, взех пожароустойчива пяна и запълних дупката на ключа, също и дупката за кабелната и интернета към хола. Коминът беше запушен и заради това е вкарвало пушилки, изчисти се и всичко е ок. Днес дошпакловах ъгълчетата и фугите в спалнята, другата седмица ще се започва цялостното шпакловане.
По празниците обиколихме магазините за камък но много грубо ни се видя от близо, имаше и теракот наподобяващ рустика, но пък с фугите ....грозна работа. Отказахме се и се загледахме в тапети. Взехме два вида, като за стената със скритото осветление е тъмен а на другите светъл.
В магазина ме учудиха като каьаха че тспетите не се застъпват е се редят плътно един до друг :?
Трябва да си харесаме и светъл паркет, но май повече избор има с тъмния
bagera1 - специалист
да изтупам прахта от темата :lol:
Изображение
това става като търкам :-D

иначе ето тапетчетата
Изображение

шпаклованите стени с работещи лунички, тези над голямата ниша са на отделен ключ за да не заслепяват при четене примерно
Изображение

братчеда оправя жиците
Изображение

орхидеите няма нужда да казвам кой ги избра :mrgreen:
Изображение

и понеже се придържаме към първоначалният план да ви покажа и светъл паркет :supz:
Изображение

и тъмна врата :)
Изображение

много ми хареса сглобката на паркета, късата страна е с някаква пвц лайстна която позволява монтаж дъска по-дъска
под него подът е изравнен с лепило за плочки и изолирахме с 2см фибран

Изображение
Изображение
Изображение

нишите са с релефна боя, нанасяна с шпакли и боядисана с латекс, имаше вариант за оцветяване на самата боя с различен цвят и претъркване на латекса, за по-интересен ефект но може би ще го пробваме в хола
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

Тема "Панелката- стая по-стая" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: