• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 29
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
кака Лара - специалист
нема начин да не можеш да го вкараш тоя П- профил като арт елемент. Струвам ми се пирон в г**а да ремонтираш чуждите тавани заради такава джвъчка. Ако шкафа ще е на тази стена, не може ли да влезе вътре?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Антония, прощавай, но нещо силно ме съмнява в този тръбен възел на пода в банята ти. Съмнява ме, че не можело да се смъкне, съмнява ме, че така вързано ще върши работа.
Консултирай се с още някого. На място.
vladtod - специалист
резни я тази тръба и виж от някъде едно цо2 и я заварете както си искате,мани ги тия резби ,моя разширителен съд е свързан с маркуч и между другото е от Лада/колкото и да е странно/.Другия вариянт с медна тръба и заварка с припой.Действайте ако не е късно вече.
prascho - майстор
Аз също съм "За" заварката спрямо резбата!
Антония - специалист
Късно е :( Вече имаме плочки в банята. След малко отивам на инспекция и ще снимам.

Никой, никой, никой не спомена, че можело пустите тръби да се заваряват. Нито едните водопроводчици, нито другият водопроводчик, дето ми е като консултант, нито майсторът, дето довършва банята, нито собствените ми брат и мъж. Пък аз съм женка и тези технологии не ги знам. Ф@к.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Я кажи ти мене уважаваш ли ме?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Хвана се :wink: !
Защото имам цици или защото нямам цици?
Антония - специалист
Защото съм добра и мама ме е учила да уважавам хората :P
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ндам.
Ех, тези мами дето ни учат и да се оправдаваме. Без нужда.
Подтемата хич не е за тук, но да си кажа. Не умея да уважавам заради дадености. Не уважавам защото някой е роден човешко същество или защото е с руса коса.
Приемам че сме различни.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 29

Тема "Гарсониера с пълна реновация алангле" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: