• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 31
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Fortune - специалист
Да вдигна малко темата, че с интерес очаквам продължението...
Galy - специалист
Fortune, благодаря за интереса!
Действаме. Тази седмица прекроихме леко водопровода в банята. Лентовия сифон на АСО пристигна. Слагаме картона и редим керамиката. Снимки...скоро ;) Стискайте палци само керамиката да стигне, че Мартинели нямат внос скоро :| По проект би трябвало всичко да е ок. Да се похваля с нещо, което ще ти хареса, Fortune. Поръчахме нещо...съвсем ново в листата на ТЕКА - Shower Systems Quadro Universe. С нетърпение очакваме. Дългия ремонт има недостатъци, но си има и предимства. Ето, ако бях направил банята по-рано, нямаше да имаме смесител, който да има едновременно чочур, душ глава и слушалка :) В същото време кризата налегна и няма внос на ред неща, като например плануваните луни. ...Ще се справим ;)

Прикачен файл

teka quadro.jpg
teka quadro.jpg (15.72 KиБ) Видяна 4964 пъти

Прикачен файл

teka quadro 2.jpg
teka quadro 2.jpg (16.04 KиБ) Видяна 4964 пъти

Прикачен файл

teka quadro 3.jpg
teka quadro 3.jpg (6.63 KиБ) Видяна 4964 пъти

Прикачен файл

teka quadro 4.jpg
teka quadro 4.jpg (5.04 KиБ) Видяна 4964 пъти
solo5 - майстор
Galy написа:
Да се похваля с нещо, което ще ти хареса, Fortune. Поръчахме нещо...съвсем ново в листата на ТЕКА - Shower Systems Quadro Universe.
Много красиво :2thumbs:

Galy написа:
Дългия ремонт има недостатъци, но си има и предимства.
Абсолютно съм съгласен с това твърдение :2thumbs:
P.S. март минаха 4 години от началото на ремонта ми :lol:
Galy - специалист
Solo, от един отбор сме :) А и ти заложи също на ТЕКА. Надявам се не сме сбъркали! Относно дългия ремонт...лично на мен ми действа освежаващо :lol: Скоро се базикахме с приятелката ми, какво ще правя някой ден като свърши ремонта??? Може би ще продам апартамента и ще си купя къща, която ще ремонтирам до пенсиониране? Хаха. Или ще чета форума от различни места по света, възползвайки се от поредната екскурзийка насам натам? :) Знае ли човек? Но определено "Направи сам" действа положително. Научих много, а и удоволствието от всяко завършено нещо е несравнимо!
Fortune - специалист
Galy написа:
Скоро се базикахме с приятелката ми, какво ще правя някой ден като свърши ремонта???
Как какво? Деца :-D
Fortune - специалист
Galy написа:
Fortune, благодаря за интереса!
Действаме. Тази седмица прекроихме леко водопровода в банята. Лентовия сифон на АСО пристигна. Слагаме картона и редим керамиката. Снимки...скоро ;) Стискайте палци само керамиката да стигне, че Мартинели нямат внос скоро :| По проект би трябвало всичко да е ок. Да се похваля с нещо, което ще ти хареса, Fortune. Поръчахме нещо...съвсем ново в листата на ТЕКА - Shower Systems Quadro Universe. С нетърпение очакваме. Дългия ремонт има недостатъци, но си има и предимства. Ето, ако бях направил банята по-рано, нямаше да имаме смесител, който да има едновременно чочур, душ глава и слушалка :) В същото време кризата налегна и няма внос на ред неща, като например плануваните луни. ...Ще се справим ;)
Ммммммм да обичам ги тези пити!
А лентовите сифони са красота!
Вече и аз притропвам с крак от нетърпение :)
sasooooooooo - "специалист"
Fortune написа:
Galy написа:
Скоро се базикахме с приятелката ми, какво ще правя някой ден като свърши ремонта???
Как какво? Деца :-D
10x
Направо ми взе думите от устата :cool:
Galy - специалист
Каквооо, какво казвате за банята? :lol:
Fortune - специалист
Galy написа:
Каквооо, какво казвате за банята? :lol:
Е, там внимавайте, че е лъзгаво :lol:
  • 1
  • 15
  • 16