Действаме. Тази седмица прекроихме леко водопровода в банята. Лентовия сифон на АСО пристигна. Слагаме картона и редим керамиката. Снимки...скоро ;) Стискайте палци само керамиката да стигне, че Мартинели нямат внос скоро

Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Galy написа:Да се похваля с нещо, което ще ти хареса, Fortune. Поръчахме нещо...съвсем ново в листата на ТЕКА - Shower Systems Quadro Universe.Много красиво
Galy написа:Дългия ремонт има недостатъци, но си има и предимства.Абсолютно съм съгласен с това твърдение
Galy написа:Fortune, благодаря за интереса!Ммммммм да обичам ги тези пити!
Действаме. Тази седмица прекроихме леко водопровода в банята. Лентовия сифон на АСО пристигна. Слагаме картона и редим керамиката. Снимки...скоро ;) Стискайте палци само керамиката да стигне, че Мартинели нямат внос скороПо проект би трябвало всичко да е ок. Да се похваля с нещо, което ще ти хареса, Fortune. Поръчахме нещо...съвсем ново в листата на ТЕКА - Shower Systems Quadro Universe. С нетърпение очакваме. Дългия ремонт има недостатъци, но си има и предимства. Ето, ако бях направил банята по-рано, нямаше да имаме смесител, който да има едновременно чочур, душ глава и слушалка
В същото време кризата налегна и няма внос на ред неща, като например плануваните луни. ...Ще се справим ;)
Fortune написа:10xGaly написа: Скоро се базикахме с приятелката ми, какво ще правя някой ден като свърши ремонта???Как какво? Деца
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: