• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 31
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Galy - специалист
.....
Последна промяна от Galy на пон юни 28, 2010 11:12 pm, променено общо 3 пъти.
Galy - специалист
Опппааааа, как сме, колегите :lol:
Напредваме с ремонта. Чакахме, чакахме Мартинели да ни внесат още 2 квадрата керамика в нашите цветове и ни се отчака чакането. Купихме си по един кашон едноцветна керамика, запретнахме ръкави и започнахме да късаме квадратчета от единия цвят и да нареждаме по другия :) Хрумна ни да сложим керамика и зад тоалетната чиния, където първоначално щеше да е с мазилка. Сложихме и картона в банята, шпакловахме с мрежа, направихме подовата замаска. Днес сложихме и вратите. Много съм доволен. Заложихме на дървени врати (нищо че преди година продадохме тогавашните на Лазар Ганев :) Сегашните...в цвят досущ като ламината - Quickstep Country, с двоен естествен фурнир. Пренесохме и линията, която върви по тавана на вратите. Остава още мъничко и ще можем да се къпем :))) Шегувам се. Довършваме банята, слагаме контакти, ключове, тапетите за детската са вече на лице, слагаме и тях, мислим малко за балкона, после ламинат и...ще отворя нова тема за Обзавеждане, което продължава дълго ( и дядо ми не спечели от тотото, а толкова се надявахме :)

Прикачен файл

222_2_137.jpg
Стената зад тоалетната чиния ще бъде също с керамика
222_2_137.jpg (198.57 KиБ) Видяна 5952 пъти

Прикачен файл

IMG_0634.JPG
Картон
IMG_0634.JPG (76.38 KиБ) Видяна 5958 пъти

Прикачен файл

IMG_0635.JPG
Geberit
IMG_0635.JPG (81 KиБ) Видяна 5958 пъти

Прикачен файл

IMG_0682.JPG
"Направи сам" :)
IMG_0682.JPG (230.49 KиБ) Видяна 5958 пъти

Прикачен файл

IMG_0686.JPG
Врата, снимана с телефона
IMG_0686.JPG (75.38 KиБ) Видяна 5959 пъти
Fortune - специалист
Браво за вратите!
Аз лично имам някакво непреодолимо отрицателно отношение към ПВЦ вратите - единствено ги приемам като остъклени балконски врати.
За терасата - скоро бяхме в едно заведение и тавана на нещо като закрита градина беше с плат преплетен през гредите, но не се сетих да го заснема...
Fortune - специалист
Чакаме продължение :)
Galy - специалист
Хубаво, но защо не мога да вкарам снимки???

Upload Error: Could not upload Attachment to ./files/img_0713_200.jpg.
Fortune - специалист
Galy написа:
Хубаво, но защо не мога да вкарам снимки???

Upload Error: Could not upload Attachment to ./files/img_0713_200.jpg.
Да не са много големи?
Качи ги някъде например в http://prikachi.com/
Galy - специалист
Всичко е наред с размера...довечера ще пробвам пак и ако не стане, ще кача другаде. Днес харесах камък за стената в хола. Пробвам мострите и ако ми харесат, взимам и лепя ;)
Fortune - специалист
Galy написа:
Всичко е наред с размера...довечера ще пробвам пак и ако не стане, ще кача другаде. Днес харесах камък за стената в хола. Пробвам мострите и ако ми харесат, взимам и лепя ;)
Дам наистина си е по-добре да са качени във форума. От време на време се връщам да ги гледам :)
А според мен е най добре да качиш един албум в галерията, защото без да ти правя вятър става наистина много добре, като по учебник :)

http://gallery.napravisam.com/
Galy - специалист
Банята е почти готова. Остава опънатия таван и другата половина, която не е с керамика....за сега обаче оставям изненада :) Другото хубаво нещо е, че купих камъка за стената в хола. Започвам да лепя. Стискайте палци...ще ми е за първи (и може би последен път :)

Прикачен файл

kamak.jpg
камък за проба по пода ;)
kamak.jpg (188.85 KиБ) Видяна 5231 пъти

Прикачен файл

kamak full.jpg
Не питайте как се качва всичко това до 5-я етаж
kamak full.jpg (147.19 KиБ) Видяна 5231 пъти

Прикачен файл

podgotovka za kamak.jpg
Стената е готова за лепене на камък
podgotovka za kamak.jpg (104.4 KиБ) Видяна 5231 пъти

Прикачен файл

Banq 2010 - kabina 2.JPG
Кабината и пода са готови
Banq 2010 - kabina 2.JPG (158.75 KиБ) Видяна 5231 пъти
rockwall - майстор
сега погледнах линка към проекта

това с телевизора и кръглата лампа на пода, го получих като проект на клиент от София, който взе облицовка и даже променях проекта със снимки на няколко различни модела, така че го запомних добре

сега гледам че е и за Варна ??? !!!

Изображение
интересно съвпадение :?
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 31

Тема "Ремонт, който продължава...дълго :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: