• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 31
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Galy - специалист
Не се очудвам на нищо. Пирати в България под път и над път. Скоро може да получих проект и от... Проекта беше представен в много места в мрежата. Дизайнерите, които го изготвиха за мен участваха с него в няколко списания. Дай инфо за човека, който го е постнал да му пратя и чертежите, че поне да ме споменава с добро :lol: А относно кръглата лапма...няма да я ползвам. 700лв е...отстъпвам я на клиента от Сф...или от Варна :)
XpacTa - специалист
Тая кръгла лампа не е ли:
Изображение
Philips Living Colors?

Гледам че я пише за 300-тина лева по разните български магазини.

Не знам има ли въобще смисъл от такава лампа, като се има предвид че идеята й е да свети с отразена светлина, пък камъка няма да отразява особенно много.
rockwall - майстор
нищо общо между двете - нито като размер, нито като дизайн

лампата на филипс е колкото купа за супа, а тази на проекта е по-голяма от футболна топка
Последна промяна от rockwall на вт юли 27, 2010 6:58 pm, променено общо 1 път.
Galy - специалист
Така е. Филипса съм го виждал, но наистина няма общо с тази от проекта. Идеята на лампата е да вкара приглушена светлина по камъка...пък и като дизайн стои много добре. НЯма да отразяваме светлина. Ще измислим нещо...важното е, че камъка е на 1/2 нареден и много ми харесва как става. Сега пробваме вариант и да лакираме с безцветен лак...за лек блясък
rockwall - майстор
пробвайте с осветление след завършен монтаж, преди да лакирате

според мен няма нужда да се лакира точно този камък и точно с тази обработка - ако блести ще изглежда евтин и кичозен

моля те не разваляй хубавата стена. Осветлението ще му е достатъчно
masteradmin - майстор
Ето подобна лампа - идава за около 2 седмици: http://focalprice.com/LF400S/E27_RGB_7_ ... ilver.html
http://focalprice.com/LF405S/E27_RGB_Mu ... ilver.html
има си и дистанционно
ето нешто и от мен

Прикачен файл

Zwischenablage01.jpg
Zwischenablage01.jpg (36.97 KиБ) Видяна 4964 пъти
Galy - специалист
Не разбрах неШТото??? :lol:
ArturDent - Почти Безобиден
master,
1. Тия китайски дистаниционни изкарават ли дълго. Щото имам съвсем същото за съвсем друго устойство (аудио)?
2. Как се оправяш с митата? По специано с бюрокрацията. То митото като сума не е много.
rockwall - майстор
master

проблемът не е крушката а тялото на стойка като за калорифер

то е скъпо - иначе може да е и с нормални крушки
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 31

Тема "Ремонт, който продължава...дълго :)" | Включи се в дискусията: