• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 29
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Антония - специалист
Дупката за телевизора е 180х150 см -- доста грамаданска. В момента сме с обикновен 52-сантиметров JVC и, честно казано, не изпитвам нужда от по-голям екран. И без това рядко гледаме, ползваме го главно като радио :) Живот и здраве, ако изведнъж решим да купим два и половина пъти по-голям телевизор, има къде да го сложим. Макар че се съмнявам, че ще направим такова нещо :lol:
Petyr - специалист
Може да съберете 92" телевизор :-D Направо екран и проектор :-D

Сега зацепих, нали каза, че вратичките са широки по 60 см... :) А иначе имам познат който не успя да събере 42" и си взе 32", та за това питах.

Чакам снимките с нетърпение.
Антония - специалист
Мисля, че купих всичко належащо вече и приключих с обикалянето по магазините. Най-накрая! Днес взех тоалетна чиния Kolo, модел Caprice:

Изображение

... термостатична батерия Grohe, модел Grohtherm 1000:

Изображение

... и душ Mira, модел Waterveil:

Изображение

Остават разни глезотии като щори и килим, обаче можем и без тях да живеем на първо време. Ще си дам малко почивка утре и вдругиден, а в събота -- пренасяне. Пак най-накрая :)
кака Лара - специалист
Мебелите изглеждат много симпатични (наистина много шкафчета), но ще успеят ли да ви поберат всички джаджи? Най-малкото този гардероб ще ви бъде ли достатъчен?
XpacTa - специалист
Супер, супер. Като гледам и аз накрая ще свърша с тоалетна от Kolo, защото ми харесаха цените. Само да те питам - случайно проучвала ли си цените на моделите
ego Изображение и F1 Изображение на keramag, защото си спомням че коментираше че си търсела заоблена и без чупки тоалетна чиния. То като видях че F1 е Porsche Design ми ставя ясно за каква цена иде реч, но все пак си минала по този път и сигурно знаеш по-точно.

Смесителя е супер як, ама душа? Аз навремето си купих RainShower-че от TCM за 20 лева. Някак си не ми се струва че си струва да даваш повече (а сигурно си?). Доста са неудобни за ползване като слушалки, защото са си масивни. Иначе аз не го ползвам, защото налягането в нас е твърде слабо. Освен това не ми хареса много много ефекта на дъжда - много нежно "бие". Аз обичам по-грубичко, да усещаш че се миеш. Не че няма да сложа и аз някакъв душ с подобен ефект в банята която сега планирам... :?
Антония - специалист
@кака Лара: ние и в момента сме с един гардероб. Мъж ми носи само тениски и дънки, та не ползва закачалки. А аз дрехи, които не съм носила повече от 6 месеца, ги бракувам и затова успявам да поддържам компактно домакинство :) Шкафчетата са ни необходими не толкова за дрехи, а за разни техники, документи и аз не знам какво още, ама много място заема :)

@XpacTa: днес гледах Ego-то, ~780 лева без капака струва. Много ми е. Caprice е 268 лева, а според мен е наистина красиво. Пък и е порядъчно класически модел, догодина няма да е oh-so-last-year... каквито ще са повечето ултра модерни дизайни.

Душът е 146 лева, горе-долу толкова струват средните модели на Grohe, Hansa и т.н. Има 5 функции, от мекичък дъжд до ултра джет, каквото и да значи това. А всъщност го купих заради стойката, която е хем много изчистена, хем изглежда доста функционална. Мести се с прещракване, забележително стабилно стои, според мен слушалката няма да "играе" ако пусна силна струя. Плюсът е, че изглежда красиво :)
Petyr - специалист
Антония написа:
Има 5 функции, от мекичък дъжд до ултра джет, каквото и да значи това.
На линка, който си дала, е показано какво представлява JET:

Изображение
XpacTa - специалист
Това е ясно - вече всичките слушалки имат подобни функции, въпроса е че при повечето са реализирани плачевно. Тук като гледам врътката с която се сменя режима е по в края на душа, така че сигурно се действа по леко с нея.
Антония - специалист
Цъках я врътката, качествена изглежда. Не преминава плавно от един режим в друг, а щраква. Честно казано, не очаквам да сменявам твърде често разните настройки, не съм такъв човек. Обаче това беше кажи-речи единствената слушалка с компактен и стабилен държач. Всички останали бяха или на тръба (не искам), или на онези малките закачалки, дето като пуснеш по-силно струята и душът почва да се клати, а понякога и направо пада. Hansa имат подобен модел, ама на хубавата цена от 300 евро. A тези Mira са някакви ирландци, в магазина се кълняха, че са качествени и надеждни.
Антония - специалист
Не е човешко :) Първо вясване онлайн от не-знам-си-кога насам. И то докато дъвча пица в О!Шипката. Много мрънкане съм насъбрала, много оплакване ще има :)
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 29

Тема "Гарсониера с пълна реновация алангле" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: