Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Има една съществена (според мен) разлика. Моите мнения винаги са конструктивни. Никога няма чисто заяждане и/или бла-бла. Ако намериш 3 мои мнения които не дават информация, моля, цитирай ги. Аз ще се извиня във форума, а на теб лично ще ти пратя каса нещо. Това ми мнение можеш да го броиш за такова. Бонус. Действай.
solo5 - майстор
и аз не се заяждам
но човека си каза, че не е редил фаян, а санитарен фаянс
така че забележката ти към Видрата не е на място
chi - помощник
vidrata написа:
chi написа:
пфхаха ,явно засегнах болната ти тема - плочките ... точно вчера видях че имаш навика да се заяждаш и в други теми , е явно си ги разбираш нещата и имаш "майсторското" самочувствие, евала! :breit: но както и други са ти казвали вече , това е форум за 'направи си сам' - кой колко може да направи и как го е направил е друг въпрос . ако форума се казваше - "Специалист по всичко" тогава вероятно щеше да си актуален със забележката си

Та понеже никой от семейството ми няма особен хабер от лепене на плочки си позволихме да повикаме познат човек който ги 'чува' плочките малко или много. след което ние си довършихме тавана , фаянса и лампите.
Слушай кво бе новаков.Не съм искал да ти се правя на спец.по всичко .Ама айде обясни ми как след като оня дето "чува"плочките ви ги е налепил вие сте " довиршили фаянса"
Май пишеш на изуст ААААААААААА??????
Писах ти приятелски първия път, ама много мразя хора които се хвалят с чуждия труд.

Чакам да ми обясниш как на готова баня "довършвате фаянса" аз лаика може и да науча нещо :lol:
1во ако още веднъж добре разгледаш темата ще осъзнаеш че НИКЪДЕ не съм се хвалил с чужд труд. обясних ти добре че плочки не съм слагал . от където по пътя на логиката може да си отговориш сам - за кой точно фаянс става въпрос - ДА санитарния!

2ро това е последният ми отговор на такъв вид въпрос , защото темата има за цел евентуално да даде идея на някой за нещо, да видят хората как трябва или не трябва да се прави ремонт , но в никакъв случай да четат заядливи въпроси и отговори дето само флудят тред-а и никой не го интересуват

Тема "Основен ремонт на панелка -2стаен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: