• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 31
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
iveliks - специалист
Благодаря за желанието явно всичко в София е по-скъпо защото днес от фирма за отдаване под наем на такава машина ми дадоха оферта и тя е 2000лв.депозит за машината и 40лв. наем на ден и по 40лв.за всеки намалял милиметър от диска и само където не поискаха баба ми за залог :lol:
Galy - специалист
Обаждах се днес във фирмата - собственика ми е приятел - щях да ти кажа точно какви са условията, но момчето е в чужбина на ски, ще се върне в петък. А относно този диск...колко трябва да струва един диск, след като ти искат 40лв за милиметър :? Някой има ли информация че чак ми стана интересно? Незнам какво друго да те посъветвам. С тази машина е действително много удобно. След работата дори не забелязах и повече от нормалното ниво прах по дограмата :) Но за толкова пари...незнам дали ти е оправдано...още повече пък ако не живееш там и си на груб строеж.
Илиян Илиев™ - майстор
Ми освен да ги попиташ дали е нужно да се наведеш и да се хванеш за палците за да ти дадат машината. :evil:
iveliks - специалист
на някой им е смешно но това е ОФЕРТАТА ИМ на фирма Камертон
Galy - специалист
Дайте някъква идея за тавана в хола и кухнята, които при мен са в едно. Иска ми се да направя нещо лекичко, със замисъл. Височината обаче е 2.50 в момента и се притеснявам, че това ме ограничава. Пускам една снимка, дано стане ясно какво представляват помещенията. Ще се опитам да направя и по-добра, но това имам засега. Ще имам стъклена врата на входа. Оставил съм и 4 кръга осветление. Ще пусна и една скица на помещението, за да стане малко по-ясно.

Прикачен файл

Untitled.jpg
Untitled.jpg (85.62 KиБ) Видяна 8115 пъти

Прикачен файл

IMG_0620.jpg
IMG_0620.jpg (41.41 KиБ) Видяна 8116 пъти
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:20 am, променено общо 1 път.
Galy - специалист
---
Последна промяна от Galy на пет мар 27, 2009 5:52 pm, променено общо 1 път.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:21 am, променено общо 1 път.
Galy - специалист
Приятелката ми има много близка до тази идея за двете помещения. Дори сега започвам в кухнята на едната от стените зад масата-горе по тавана да правя трегерче от картон, за да пуснем по него лунички надолу. Трудно ми е да преценя само къде и какви на размер картини ще имаме, за да мога да оставя кабел за осветлението. Незнам на тази снимка стената в ляво с какво е решена. При нас стената с ТV ще бъде с камък и осветление отгоре ще е прекрасно мисля.
Благодаря много Emerald за добрите идеи. Всъщност, радвам се че в доста голяма степен идеите ни съвпадат с твоите. По този начин ми помагаш да затвърдя решението си, защото ми е трудно да си представям на 100 % нещата. Много бих се радвал да видя идеите си в един такъв фотореалистичен проект :) За съжаление обаче подобен проект струва доста пари, а ми е невъзможно тепърва да изучавам 3D Studio Max или някакав друг софт, с който да си помогна до някъде сам...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 31

Тема "Ремонт, който продължава...дълго :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: