Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Justy - майстор
Наистина супер - поздравления. Много щастливи мигове да имате в тази красота :)
thelick - помощник
Само да попитам, ако имате представа да ми кажете колко щеше да ми излезе този гипсокартон ако си бях извикал майстори да го правят и за колко време щяха да го докарат до боядисваме ?
размерите на стаята са 4.20/3.60 h= 2.20 в новата и най-висока част. Сигурно е много относително, но ми трябва някаква приблизителна цена.
Благодаря ви предварително.

P.S. Купил съм някъде около 20 листа картон.
detelin - специалист
браво иот мен станало е класика
jimmy_bar - специалист
thelick написа:
Само да попитам, ако имате представа да ми кажете колко щеше да ми излезе този гипсокартон ако си бях извикал майстори да го правят и за колко време щяха да го докарат до боядисваме ?
размерите на стаята са 4.20/3.60 h= 2.20 в новата и най-висока част. Сигурно е много относително, но ми трябва някаква приблизителна цена.
Благодаря ви предварително.

P.S. Купил съм някъде около 20 листа картон.
Наистина е мн относително,има и доста чупки в стаята,но мисля че труда ти по моя ценоразпис ( http://gipsokarton.bahu.com/member/home ... ery=770612 )ще се оценява на около 1000 лв до боя.Но пак казвам мн е относително.Но както и да е,радвай се на това че си го създал сам,а не че си спестил някои лев.Може да осъзнаеш,че ти доставя удоволствие и да решиш да се занимаваш по професионално с "кашони". :) :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:

Тема "Нова таванска стая" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: