Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
velsi - Почетен майстор
След няколкодневна борба с този 12,5 кв.м. пъзел ето какво се получи:

Прикачен файл

5.jpg
5.jpg (59.65 KиБ) Видяна 13313 пъти

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (68.89 KиБ) Видяна 13313 пъти
velsi - Почетен майстор
След този зор слагането на ламината се оказа детска игра и за 2 вечери бях готов:

Прикачен файл

3_.jpg
3_.jpg (47.3 KиБ) Видяна 13308 пъти

Прикачен файл

2_.jpg
2_.jpg (48.8 KиБ) Видяна 13308 пъти

Прикачен файл

1_.jpg
1_.jpg (52.53 KиБ) Видяна 13308 пъти
masteradmin - майстор
Много добре това с Осв е мания мога само да добавя че при по малка денивелация може да се използва и шперплат.

Прикачен файл

lamin1.jpg
lamin1.jpg (26.96 KиБ) Видяна 13302 пъти
velsi - Почетен майстор
Абе малко е смотано като материал, ама за тези пари толкоз. На всичко отгоре много гадно смърди от самото лепило. Дано се отмирише скоро, че вече едвам го трая.
ABel - напреднал
Като гледам стария ти под, все едно виждам моя на вилата. Много се чудих какво да го правя, да го цикля ли, да го боядисам ли. Накрая реших, че боята и после килим ще е достатъчно. Сега като гледам при теб как хубаво е станало, почвам да се чудя какво да прявя. Та имам няколко въпроса. Първо грубо колко пари ти излезе пода? Второ, между душемето и талашита слага ли се пълнеж (имам предвид, ако има големи неравности и станат кухини?
velsi - Почетен майстор
Талашита ми излезе към 110 лева. Като имаш предвид, че от тях към 35 лева са за рязане (0,80 лв на детайл). Ламината си е отделно към 180 лв 7мм. Винтове още сложи ги 10 лв. Кухините, където са по големи, запълних с полиуретанова пяна през пробити отвори в талашита след като вече е завинтен към пода. Отидоха някъде към 3 бутилки по 8,60 лв. Общата площ е 12,5 кв. м.
chenks - специалист
Добра работа, майсторе =D>

Тема "Ремонт на таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: