Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
ALEXONE™ - специалист
tassel написа:
Подкрепям pipbel за фасадата. Това с градушката го видях само преди няколко седмици. Беше като стреляна с картечница. Освен това и най-малката неравност си личи.
Човек не е застрахован от нищо, за целта има Застрахователни конпании.
Ето малко снимки на процеса.
Кликнете за пълен размер:
Изображение
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
silllveto - Майсторица
1.Ремонт на покрива, като старите керемиди отиват в историята.
До момента не съм избрал с какво ще бъде покрит, но остана да реша между битум и ламаринен покрив.
Това ме озадачи!?! Слагаш Саламандър, изолации и т.н., а покриваш с ламарина :?

За Колектора - ползваме един панел за 120л. бойлер на Светлю Шишков :wink: и без топла вода не оставаме, пълним и ваната.
ALEXONE™ - специалист
silllveto написа:
До момента не съм избрал с какво ще бъде покрит, но остана да реша между битум и ламаринен покрив.

За Колектора - ползваме един панел за 120л. бойлер на Светлю Шишков :wink: и без топла вода не оставаме, пълним и ваната.
Че кое е озъадъчаващото?
Ниска цена, по голяма издържливост, по лесен монтаж и не на последно място са неопслужваеми.Освен това, след време (1-2 г.) ако реша да наддигам, 80 % от ламарината ще ми е бонус.
prascho - майстор
Оставам с първичното впечатление, че изолацията е положена некадърно на места. Може и да се лъжа от няколкото снимки, но от 2 до 5 см разминаване си е никакво разминаване на паната. Дюбелирането също е произволно /може би се дължи на нездрава основа/, но като цяло резултата е швейцарско сирене. :)
barekov1 - специалист
prascho написа:
Оставам с първичното впечатление, че изолацията е положена некадърно на места. Може и да се лъжа от няколкото снимки, но от 2 до 5 см разминаване си е никакво разминаване на паната. Дюбелирането също е произволно /може би се дължи на нездрава основа/, но като цяло резултата е швейцарско сирене. :)
Е..и.. Какво от това? Нали няма да се вижда :-D Ако дюбелите са по конец по здраво ли ще стане :?
MASTER - специалист
Абе оставете го човека да си живее с впечатлнията.

Няма лошо - щом плаща добре, да се чувства горд че получава най доброто.
rockwall - майстор
пооаднах на темата и гледам че пусковият срок наближил

аз миналата година по това време бях вече 6 дни в ремонт (т.е. насред бомбандирано жилище), така че сега с наслада си седя начисто

най-хубавото беше че почти успях по план (изненадащо и за мен)

поздрави и чакаме рапорт за обекта
Grezinski - специалист
silllveto написа:
:)

Няма нищо по-добро от металните керемиди. Ако искаш да ти пратя снимки от обекти.
silllveto - Майсторица
Някакси ламарината ми се връзва повече на гараж, да не говорим зе шума от дъжда и ръждата след време. Но това си е мое мнение.
А никой нищо не казва за бетонните керемиди.
Иначе за мен класиката си е турска керемида, но тя подхожда на селска къща, а тази е градска. Каквото си е харесал човека, за него си е :)
pipbel - майстор
Няма нищо по-добро от металните керемиди. Ако искаш да ти пратя снимки от обекти.
аман от самореклами :evil:
А аз да попитам - а какво правим като се напекат тези ламаринени керемиди лятото ? Ад под небето :x , това става.
Hygro някъде тука беше направил и пуснал 2 сравнителни термографски снимки на керамичен и бутумен покрив, разликата беше очевадна.
Ако вземе да направи и на ламариненото чудо на Grezinski, последния би се изчервил от срам (ако има)
Класиката си е класика както казва silllveto. И керамиката си е керамика, и най лошата е по-добра от ламаринените опции.

Тема "Еднофамилна къща- предстоящ капитален ремонт. Ще се обновява" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: