Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
rrusev
- напреднал
26 мнения в "Моят "ремонт""
peter_m
- специалист
Никой не е казал, че ми харесва. Така се случи, че го намерих без пари и от незнам какъв акъл го сложих него вместо да купувам ново. Всеки път съжалявам като го погледна. А не може да се вгради, защото навсякъде е с бетонен трегер и трябва да режа железа за да го вграждам, а ниско някак си не върви да го поставям. В общи линии положението вече е такова. Сега мисля начин да го маскирам някак си. 

peter_m
- специалист
zillius написа:Харесват ми интериорните врати и касите в спалните.Венге ли са,и откъде си ги пазарувал ако не е тайна?Иначе да ви е честит дома и много щастливи моменти да имате в него!Вратите са по поръчка. Касата е заоблена от единия край. С двойноплаващи первази. Цвета го избрах от мострите, не съм гледал име). Материала е масив+MDF+фурнир. Ако е позволена рекламата ще пиша и името на фирмата.

Между другото и прозорците са на същата фирма, но са друг цвят ( за да са с един цвят на всички етажи).
sasooooooooo
- "специалист"
Залепи малки парчета ГК , да го изравниш с капака и намери някакви изкуствени цветя, нещо на плет да е, че да го обхване от ляво до дясно. Внимавай, ако дупчиш.
Или направо измисли някаква фигурална конструкция
Предпазителите, много на вън си ги монтирал.
Или направо измисли някаква фигурална конструкция

Предпазителите, много на вън си ги монтирал.
bolen_siderov
- напреднал
Като гледам през прозорците се сещам за една реклама на няква банка дето беше същата гледката
иначе е супер
така, за таблото - вариянти много, просто прояви малко въображение - може да се облицова с дърво някакво, може да се прибере цялото в кутия ( трябва да се мисли много обаче, защото ако правиш картон там със всичките кабели....) Не ти знам точно вкуса и обзавеждането, но примерно може и нещо по-ексцентрично - навий едно въже със средна дебелина, а ако му мацнеш и някакъв тъмен лак тук-таме за да го състариш, може да се получи интересно - само въображението може да те ограничи
Ревизията - сещам се за едни вратички в магазина на БОРО, които са предвидени за лепене на плочки върху тях, а най-хубавото при тях е че не си ограничен от към размер, в смисъл има няколко размера, но те са примерни - ламарината върху която се лепи плочката си я оразмеряваш колкото ти трябва, а рамката се рязглобява, страните и се режат и пак се сглобява - супер удобно е. взимаш може би най-големият размер (виждам че височината ти е голяма и за това така си мисля) и си оразмеряваш
Успех!!!

така, за таблото - вариянти много, просто прояви малко въображение - може да се облицова с дърво някакво, може да се прибере цялото в кутия ( трябва да се мисли много обаче, защото ако правиш картон там със всичките кабели....) Не ти знам точно вкуса и обзавеждането, но примерно може и нещо по-ексцентрично - навий едно въже със средна дебелина, а ако му мацнеш и някакъв тъмен лак тук-таме за да го състариш, може да се получи интересно - само въображението може да те ограничи

Ревизията - сещам се за едни вратички в магазина на БОРО, които са предвидени за лепене на плочки върху тях, а най-хубавото при тях е че не си ограничен от към размер, в смисъл има няколко размера, но те са примерни - ламарината върху която се лепи плочката си я оразмеряваш колкото ти трябва, а рамката се рязглобява, страните и се режат и пак се сглобява - супер удобно е. взимаш може би най-големият размер (виждам че височината ти е голяма и за това така си мисля) и си оразмеряваш

Тема "Моят "ремонт"" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература