Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
rrusev - напреднал
Просто питам, нищо лично!
peter_m - специалист
Никой не е казал, че ми харесва. Така се случи, че го намерих без пари и от незнам какъв акъл го сложих него вместо да купувам ново. Всеки път съжалявам като го погледна. А не може да се вгради, защото навсякъде е с бетонен трегер и трябва да режа железа за да го вграждам, а ниско някак си не върви да го поставям. В общи линии положението вече е такова. Сега мисля начин да го маскирам някак си. :?
zillius - специалист
Харесват ми интериорните врати и касите в спалните.Венге ли са,и откъде си ги пазарувал ако не е тайна?Иначе да ви е честит дома и много щастливи моменти да имате в него! :roll:
peter_m - специалист
zillius написа:
Харесват ми интериорните врати и касите в спалните.Венге ли са,и откъде си ги пазарувал ако не е тайна?Иначе да ви е честит дома и много щастливи моменти да имате в него! :roll:
Вратите са по поръчка. Касата е заоблена от единия край. С двойноплаващи первази. Цвета го избрах от мострите, не съм гледал име). Материала е масив+MDF+фурнир. Ако е позволена рекламата ще пиша и името на фирмата. :) . Цената - средно по 800 лв на врата - включва абсолютно всичко + брава, дръжка, монтаж ... скъпичко, но качествено.

Между другото и прозорците са на същата фирма, но са друг цвят ( за да са с един цвят на всички етажи).
sasooooooooo - "специалист"
Залепи малки парчета ГК , да го изравниш с капака и намери някакви изкуствени цветя, нещо на плет да е, че да го обхване от ляво до дясно. Внимавай, ако дупчиш.
Или направо измисли някаква фигурална конструкция :?
Предпазителите, много на вън си ги монтирал.
bolen_siderov - напреднал
Като гледам през прозорците се сещам за една реклама на няква банка дето беше същата гледката :-D иначе е супер :)
така, за таблото - вариянти много, просто прояви малко въображение - може да се облицова с дърво някакво, може да се прибере цялото в кутия ( трябва да се мисли много обаче, защото ако правиш картон там със всичките кабели....) Не ти знам точно вкуса и обзавеждането, но примерно може и нещо по-ексцентрично - навий едно въже със средна дебелина, а ако му мацнеш и някакъв тъмен лак тук-таме за да го състариш, може да се получи интересно - само въображението може да те ограничи :wink:
Ревизията - сещам се за едни вратички в магазина на БОРО, които са предвидени за лепене на плочки върху тях, а най-хубавото при тях е че не си ограничен от към размер, в смисъл има няколко размера, но те са примерни - ламарината върху която се лепи плочката си я оразмеряваш колкото ти трябва, а рамката се рязглобява, страните и се режат и пак се сглобява - супер удобно е. взимаш може би най-големият размер (виждам че височината ти е голяма и за това така си мисля) и си оразмеряваш :) Успех!!!

Тема "Моят "ремонт"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: