stiv1961 написа:Грешката е моя. Имах предвид точно "и с ударение"Еми ползваш "Й".
Чей да видите мойто огледало

egx написа: P.S. silllveto готина спалня.нищо, че има огледала в нея пак не е толкова, колкото на човека.Може би комбинацията черното с червеното............са ми стана интересно и ще почна да искам още снимкиАко става въпрос за моята спалня, червеното е по-скоро розово, а и останалалите стени са в тъмно розово към лилаво. Ще пусна тема, но мисля да я комбинирам с ремонта в кухнята и за тва още не съм го направила.![]()
![]()
![]()
silllveto написа:egx написа: P.S. silllveto готина спалня.нищо, че има огледала в нея пак не е толкова, колкото на човека.Може би комбинацията черното с червеното............са ми стана интересно и ще почна да искам още снимкиАко става въпрос за моята спалня, червеното е по-скоро розово, а и останалалите стени са в тъмно розово към лилаво. Ще пусна тема, но мисля да я комбинирам с ремонта в кухнята и за тва още не съм го направила.![]()
![]()
![]()
ПП:само не разбрах кво против разврата имате?Тва докато сте будни - в другия случай спите и не ви пука зелени ли са стените, или лилави
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: