Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
stiv1961 - майстор
Грешката е моя. Имах предвид точно "и с ударение"
silllveto - Майсторица
stiv1961 написа:
Еми ползваш "Й".

Чей да видите мойто огледало :roll: :razz: Един рече, че така се правели четворки :wink:

Прикачен файл

Picture2 014.jpg
batkotony - специалист
silllveto написа:
stiv1961 написа:
...Един рече, че така се правели четворки :wink:
Да,ма не може да се менкате... :lol:
egx - специалист
готина е колега, но и на мен първата асоциация ми беше с публичен дом.Възможно е да е от качеството на самите снимки.Другия вариант, които ми идва е да се промени малко осветлението с цел притъпяване усещането на разврат :D Ако ти пука може да измислим нещо заедно тук във форума.

P.S. silllveto готина спалня.нищо, че има огледала в нея пак не е толкова, колкото на човека.Може би комбинацията черното с червеното............са ми стана интересно и ще почна да искам още снимки :D :D :D

някаква песен, която ми звучи и няма връзка с темата - http://www.youtube.com/watch?v=EL7A3CfOVoM
silllveto - Майсторица
egx написа:
P.S. silllveto готина спалня.нищо, че има огледала в нея пак не е толкова, колкото на човека.Може би комбинацията черното с червеното............са ми стана интересно и ще почна да искам още снимки :D :D :D
Ако става въпрос за моята спалня, червеното е по-скоро розово, а и останалалите стени са в тъмно розово към лилаво. Ще пусна тема, но мисля да я комбинирам с ремонта в кухнята и за тва още не съм го направила.

ПП:само не разбрах кво против разврата имате? :roll: Тва докато сте будни - в другия случай спите и не ви пука зелени ли са стените, или лилави :razz:
egx - специалист
silllveto написа:
egx написа:
Ако става въпрос за моята спалня, червеното е по-скоро розово, а и останалалите стени са в тъмно розово към лилаво. Ще пусна тема, но мисля да я комбинирам с ремонта в кухнята и за тва още не съм го направила.

ПП:само не разбрах кво против разврата имате? :roll: Тва докато сте будни - в другия случай спите и не ви пука зелени ли са стените, или лилави :razz:

ми то всъщност щом на теб ти харесва май мъжете трябва да замлъкнем...........така де,май сме се събрали прекалено много моралисти или както там се наричат скучните хора ;)

Изображение

Тема "Моята спалня преди и след ремонт която направих съвсем сам:)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: