Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
didonekoisi - специалист
Много добре се получава, стената с камъка ще стане супер, след като се сложат и мебелите.
В един колега го видях това нещо, облякъл е комина, а от двете страни е холовата секция.
Получава се супер.
mrdds - специалист
Умрях си от кеф днес!
Станаха готови декорациите за банята и плота от мрамор с вградената мивка.Не ми остана време да ги залепвам само ги положих след работа за да направя снимките.Не мога да им се нарадвам . :-D
Изображение
Изображение
Между двете колони смятаме да си сложим огледало в някаква старинна рамка.
Мисля да залепвам декорите преди плочките.С полиуретаново лепило направо за хастара.А после с плочките да се изрязват по профилите.
VLADO66 - майстор
Батерията ми седи някак неестествено на фона на колонадата.Може би нещо такова http://baniastil.com/%D1%81%D0%BC%D0%B5 ... 1-535.html
jekasus - майстор
Владо, имах допир до такива, много са тъпи и неефективни :-D
На тая мивка с колони - нещо подобно, но цените къртят :-D http://decoriko.ru/magazin/folder/faucets_antik
prascho - майстор
здравей,

Тази години монтирахме първия си климатик. Доволен съм от изпълнението. Монтажа на вътрешното тяло колегата го направи на 20-25 см отдалечен от тавана за да не лъже климатика. Не съм обеден, че в твоя случай климатикът ще работи ефективно. Най-вероятно ще редува цикли на работа и на почивка много често.

Поздрави.
mrdds - специалист
5см е минимума височина и аз ги имам точно толкова до ръба на окачения таван.На практика обаче над самия климатик сме оставили кухина до стария таван която е 15см висока. и с по 6-7см по широка от границите на вътрешното тяло .Ще видим като заживеем как ще се държи ,но мисля,че няма да има проблеми с това.
Може би от снимката заблуждава малко .
didonekoisi - специалист
mrdds написа:
...Между другото българският картон TECHNOGIPS е гола вода.Изядох се от яд,че купих почти един тон и го качихме до горе.Чупят му се ъглите криви се,изобщо ... българска работа.
Купувайте качествен картон на кнауф ,ригипс,не се скръндзете като мен за 25лв разлика...
Потвърждавам, за окачения на банята взех такъв картон, щото беше 50 стинки по евтин, голяма грешка :-D :headbash: .
За кривини не забелязах, но крайщата където е рязан се ронят и захващането към UD е приключение.
С Ригипса такъв проблем не съм имал.
mrdds - специалист
Здравейте!

Не съм писал отдавна,че работата ме завъртя така.Приключихме ремонта с последни сили и средства,с некадърни майстори и много нерви.Но вече отдъхнахме и е време да покажа снимки.

коридора
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Мазилката на стените е травертино романо,макар некадърния майстор,който си остави ръцете пак стои доста ефектно.
Осветлението е мое дело :-D
Всички мебели са по поръчка от дърво,силно препоръчвам дърводелците ако на някой му се наложи.

банята
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Банята малко я осра майстора на финала с фугина омаза всичко.Не е почистил добре навреме като се прибрах от работа оле мале.За жалост бях платил вече сметката,нещо което никога не правете!
Все още има за потъркване.
Мивката е от естествен мрамор,както и перваза на поддушовото корито,което направихме с малки квадратни плочици.
Бойлера е 120л с електронен програматор окачен с планки на тавана-2 анкера за плочата и едни дюбел в тухлата.

Спалнята
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Мебелите са по поръчка от мнооого добър дърводелец.Този човек гони милиметъра и го цепи на две равни части.Няма никъде забележка.Силно го препоръчвам! Не ми излезе евтино ,но пък за сметка на това е с невероятно качество.
Идеята за телевизора беше моя,а той я реализира перфектно.Предварително има пуснати HDMI кабели от нощното шкафче до тв-то.Осветлението е светодиодно,преди съм го коментирал.

Хола
Изображение
Изображение

Гръцки камък,дървени мебели по поръчка-много добро качество и изработка,силно препоръчвам майстора.Изработка ,доставка и монтаж ми дойдоха на много изгодна цена.

За съжаление батерийте на апарата свършиха и не можах да снимам кухнята,но нека има и за друг ден актуализиране на темата.

Поздрави на всички!

П.П Да знаете кефа цена няма.Изпитахме удоволствието на новодомци :love:
Сега следващото щастие ще бъде едно бебе да "опее" жилището.
nikolovvd - майстор
mrdds написа:
Тъй като съм 196см висок ...
Към това като прибавя mrdds и Пловдив, стигам до извода, че се познаваме и не сме се виждали от 2 години. :roll:
Дали съм познал? :?
Между другото, ако ми идваш на гости, не се притеснявай, защото у нас вратите са високи 220 см! :-D
mrdds - специалист
хах,Ники света е малък,а пък интернет пространството явно още по-малко. :-D

Тема "Мисия- "Нашият апартамент"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: