Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Е, какво :) , дупка в плота, отдолу монтиран чувала или кошчето. Дигаш капака, нариваш обелките, забърсваш плота... отваряш вратата на шкафа под плота, изхвърляш боклука. при мен с ритни/пуш бутон излиза напред вратичката и ми отваря коша. Глезотийки много за скрита кофа за боклук. По света и у нас си има боклукомелачки компект със сифона на мивката. Ама който е гледал много филми на ужасите не си слага такова, пък и боклукът основно е от опаковки, та от кош за боклук не може да се избяга.
desss - специалист
n_a написа:
при мен с ритни/пуш бутон излиза напред вратичката и ми отваря коша.
ми то и при мен е така...ама тва ми се струва тъпо, коша да ти е на плота...все пак лятото ако го забравиш един ден и почва да смърди :roll: де да знам, струва ми се нехигиенично някакси :|
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ха-ха-ха..... колко апартамен'ски балкони заринати с торбички с неизхвърлен боклук ...
Варианти достатъчно. Хем нямам какво да ми се вмирише, хем си изхвърлям редовно боклука.
Правиш си го както на теб ти се иска.
batkata - напреднал
Тава се мие,само жената да има желание - 50 см диаметър.Над мивката не е тъмно - просто снимката е направена само когато светят луничките,без централното осветление,за обшивките имате право -леко ме дразнят ,ама няма как.На кошчето съм фен - смятам че е много удобно
nordina - напреднал
Симпатично е.На мен лично би ми било неудобно да мия на такава мивка/в ъгъла/. Съдовете и приборите къде ще се отцеждат?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Мивката не е за съдове, а за продукти. :)
desss - специалист
n_a написа:
Мивката не е за съдове, а за продукти. :)
а къде е мивката за съдове :-D
п.п. не знам, все си мисля че тва кошче хич не е за там, най-малкото щото кухнята и без това е много малка, то направо плот не е останал :) батка, жена ти ли го избра така, или ти :-D
batkata - напреднал
Жената - много ясно.Абе хора ние нямаме никакво време да готвим,вие ми говорите ,че плота е малък.Жена ми не е голяма домакиня и имаме кухня просто защото трябва да има такова помещение,ел.уреди и т.н.Мерси за критиките.

Тема "Основен ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: