Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
ribnikolaevi - майстор
И на мен ми харесва! Браво! Малко конкретни въпроси:
Вратата на хола каква е?
Доволна ли си от плъзгащата врата и с какво носене е - горно или долно?
успя ли да вземеш отстъпки от Карабулев и ако да - как, на изложение, или по друг начин се навивавт?
sez_djebel - специалист
Всичко е направено с вкус . Поздравления .
Само дето контактите над кухненския плот са поставени много ниско.
Мисля , че около 30 см. е стандарта .

С поздрави : Сезго :wink:
pavkatay - майстор
въпреки,че не е направено по моя вкус(привърженик съм на смесването на модернистичното с традиционното), страшно ми харесва. поздравления(удивителен, че не го знам къде е на клавиатурата)
desss - специалист
beff написа:
И аз искам да направя подобна в нашата кухня. Инея ли си поръчала от Карабулев
да, обаче само крило поръчахме при тях, плъзгачите и въобще цялата конструкция ние си я правихме,, щото Карабулеви с плъзгащи врати не се занимавали
ribnikolaevi написа:
И на мен ми харесва! Браво! Малко конкретни въпроси:
Вратата на хола каква е?
Доволна ли си от плъзгащата врата и с какво носене е - горно или долно?
успя ли да вземеш отстъпки от Карабулев и ако да - как, на изложение, или по друг начин се навивавт?
ами...МДФ, като всички останали :) от плъзгащата съм доволна, да. ролките са горе, а долу има само един тънък улей, в който влиза една пластмасова джаджа, просто да се води вратата по него /оф, обясних го кат жена :lol: /
отстъпки не съм ползвала, не съм и търсила. и без това техните цени и срокове ми бяха най-изгодни от целия град, пък и качеството на вратите много ми хареса в шоурума
sez_djebel написа:
Всичко е направено с вкус . Поздравления .
Само дето контактите над кухненския плот са поставени много ниско.
Мисля , че около 30 см. е стандарта .

С поздрави : Сезго :wink:
мерси :) контактите обаче аз така ги исках, да не севиждат много. и без това ги ползвам рядко, за някое зарядно за телефон или батерии
Това наистина е нещо уникално.Станало е много добре. БРАВО. :2thumbs:
donio_1 - специалист
браво !суперско ви е станало.дано повече българи да имат възможноста да живеят в такива апартаменти като вашия,тогава може би ще почнем да се чувстваме европейци.мисля че малко сте прекалили със тъмните цветове на мебелите и вратите,но щом си ги харесвате ..тъмните мебели събират много прах,всъщност повече им личи когато не се забърсват :-D :evil: .незнам дали това от дясно на шкафа за обувки е входната врата,но ако е при положение че не ви е втора врата а си е само тя е можело да си я направите да се отваря навътре.Все пак поздравления
rulom - модератор
Щом е ново и е направено с желание е нормално да е красиво!
Поздрави!
iveliks - специалист
браво поздравления и от мен кога ли и аз ще приключа в къщи искам да питам преградното стъкло при душа какво е дали е закалено или е триплекс или е ..... и другото как сте го захванали стъклото към пода и стената дали сте ползвали някъкви държачи и последното което ме заинтригува е сифона и дали си заслужава тази инвестиция не прелива ли водата докато се къпете напред .Благодаря предварително .Тези въпроси ме интересуват защото и нашата баня ще стане така някога .
Galy - специалист
"iveliks" просто зададе едно към едно въпроса, който ме интересува и мен. Ние планираме да сложим стъкло в банята, с което да оформим душ кабина. И аз съм мислил доста, ако по някаква причина някой се хлъзне и залитне към стъклото...опасничко си е с обикновено стъкло. Не ми се мисли пък за други заигравки в банята :lol: Миналата седмица отсядахме в един хотел с на пръв поглед обикновено стъкло в банята и трябва да ви кажа, че доста се замислях като влизам във ваната :) Стъклото беше захванато просто с някакви лайсни, залепени със силикон за ваната. (вж снимката)
Информация за сифона разглеждах подробно в сайта на фирмата.
Мисля, че няма как да няма пръски от другата страна на сифона, но ако наклоните са ок, водата бързо ще се връща.

Прикачен файл

DSC04128.jpg
DSC04128.jpg (61.48 KиБ) Видяна 6482 пъти
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:22 am, променено общо 1 път.

Тема "И аз поприключих :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: