Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
genata6
- специалист
302 мнения в "Ремонт, който продължава...дълго :)"
Shark
- специалист
Galy написа: Оставил съм връзките и трафа отвън, дано няма проблеми със самите диоди.Защо си оставил трафа отвън? Би следвало всичко да е скрито. А относно свялянето на платното не би следвало да е проблем, но явно "майсторите" много са те наплашили с действията си. Имах предвид дали сте коментирали цена за работа при смяна на осветлението ?Тоест сваляне на платното и пак да го закачат. Да знае човек за вбъдеще. Иначе дай боже да нямаш проблеми.
Galy
- специалист
Трафа си е в шкафа, няма лошо...един риск по-малко. А относно платното...ако някой ден недай боже се наложи да го свалям, със сигурност няма да потърся същите хора, дори и да се наложи да направя нов таван!!! Затова не съм питал. Първите 30 мин бяха решаващи, тези хора не стават
От много време следя форумът и до скоро нямах "причина" да се регистрирам , но в последно време се дискутира тема , в която имам пряко участие, но поради една или друга причина чак сега имам възможност да отговоря...както се казва монетата има две страни и аз съм длъжен да покажа тази страна, от която съм аз , а всеки да си решава сам за себе си кое как е...
Та...става въпрос за опънатият таван [ аз съм "лицето" на снимката при монтажът - един от "пълните аматьори" според Галин (не знам виждал ли е пълни майстори,за да си прави изводи кой какъв е...) ]
... От гледна точка на монтажът помещението не бе готово за монтаж на опънатият таван и се наложи ние да правим някои довършителни работи , ама какво ли разбираме ние от тези работи
...
И за да не съм голословен ще цитирам и коментирам... "Разстоянието при мен беше малко, някъде от порядъка на 8-10см. Плочките не са пробивани. Завършихме ги под нивелация и подведохме тавана по тях. Оказа се обаче проблем после. "Майсторите" не бяха предвидили, че плочките излизат с 4-5мм и едно уплътнение, което слагат в краищата по тавана немогат да го подпъхнат"
... Първо : така наречената "нивелация" - който разбира поне малко от монтажи (на тавани и не само ) знае ,че за един монтажник (било то майстор или "пълен аматьор" като нас ) няма нищо по-лесно от това да се съобразява с вече зададено ниво и само да го следва...за "нивелацията" на плочките , по които се водихме мога да кажа само
така че разбирате до колко можехме да се водим по нея... и се наложи да импровизираме с нивото , тъй като ако следвахме "нивелацията" на плочките при отсрещната стена щяхме да излезем на 0 ( нула )
...
...Второ : плочките излизаха около 4-5 мм пред нивото , на което хващаме профилите ( Галин е бил уведомен , че трябва да излиза на 0 ) и както сами се сещате това , че не можем да захванем декоративното уплътнение не зависи от нас - все пак не ние сме слагали плочките
... Ще се обърна риторично : Галине , мисля че ти обяснихме преди началото на монтажа как ще изглежда фугата при ниво -4(5) , така че не разбирам това "добре ,че не ме дразни" след като беше предупреден
...
...Трето : диодите ти не бяха закрепени както трябва ( за което не носим отговорност , тъй като не сме ги монтирали ние )
...
...Четвърто : първите 30 минути бяхме заети с решаването на проблеми, които ти не беше решил , така че не виждам кое е било решаващо
...
...може би пето... : демонтирали сме известно количество тавани , за да се справим и с твоят ( но щом настояваш си направи нов при други "майстори" )
- твоя воля ... който плаща той поръчва музиката
П.П. : Не съм човек , който обича да се заяжда , но прочетох някои "мнения" по наш адрес : sasooooo...като си много силен да се срещнем да видим кой ,как ,дали и колко ще бъде опънат
... Както и да е ... както казах нямам намерение да се заяждам или каквото и да било , но Галине ,ако искаш по някакъв начин да си измиеш ръцете с нас , затова че нещо от ремонта на банята не ти е харесало си го кажи направо , а не хвърляй кал по останалите
Хайде остани си със здраве и дано скоро си приключиш ремонта... Много здраве и на всички останали и успех с начинанията с които сте се заели

Та...става въпрос за опънатият таван [ аз съм "лицето" на снимката при монтажът - един от "пълните аматьори" според Галин (не знам виждал ли е пълни майстори,за да си прави изводи кой какъв е...) ]
... От гледна точка на монтажът помещението не бе готово за монтаж на опънатият таван и се наложи ние да правим някои довършителни работи , ама какво ли разбираме ние от тези работи

И за да не съм голословен ще цитирам и коментирам... "Разстоянието при мен беше малко, някъде от порядъка на 8-10см. Плочките не са пробивани. Завършихме ги под нивелация и подведохме тавана по тях. Оказа се обаче проблем после. "Майсторите" не бяха предвидили, че плочките излизат с 4-5мм и едно уплътнение, което слагат в краищата по тавана немогат да го подпъхнат"
... Първо : така наречената "нивелация" - който разбира поне малко от монтажи (на тавани и не само ) знае ,че за един монтажник (било то майстор или "пълен аматьор" като нас ) няма нищо по-лесно от това да се съобразява с вече зададено ниво и само да го следва...за "нивелацията" на плочките , по които се водихме мога да кажа само

...Второ : плочките излизаха около 4-5 мм пред нивото , на което хващаме профилите ( Галин е бил уведомен , че трябва да излиза на 0 ) и както сами се сещате това , че не можем да захванем декоративното уплътнение не зависи от нас - все пак не ние сме слагали плочките

...Трето : диодите ти не бяха закрепени както трябва ( за което не носим отговорност , тъй като не сме ги монтирали ние )

...Четвърто : първите 30 минути бяхме заети с решаването на проблеми, които ти не беше решил , така че не виждам кое е било решаващо

...може би пето... : демонтирали сме известно количество тавани , за да се справим и с твоят ( но щом настояваш си направи нов при други "майстори" )

П.П. : Не съм човек , който обича да се заяжда , но прочетох някои "мнения" по наш адрес : sasooooo...като си много силен да се срещнем да видим кой ,как ,дали и колко ще бъде опънат

... Както и да е ... както казах нямам намерение да се заяждам или каквото и да било , но Галине ,ако искаш по някакъв начин да си измиеш ръцете с нас , затова че нещо от ремонта на банята не ти е харесало си го кажи направо , а не хвърляй кал по останалите

Хайде остани си със здраве и дано скоро си приключиш ремонта... Много здраве и на всички останали и успех с начинанията с които сте се заели

sasooooooooo
- "специалист"
Интересно как си се почуствал лично обиден от непознат човек във форум, правещ комична асоциация на думи....
Както искаш го приемай. Предпочитам да пия бира.

Както искаш го приемай. Предпочитам да пия бира.
dundurma
- специалист
АЙДЕ И АЗ ДА СИ Я ПРЕМЕРЯ
личи си,че си хвърлил ЧОК ПАРАСЪ за жилището................
та на въпроса
1.ако аз бях мастора и видя колко пара е хвърлена-бих се постарал(не казвам,че момчетата не са го направили)
2.ако аз бях мастора и според мен,ако нещо не би станало-не бих се хванал да го правя(ей тука на е грешката на майсторите)
3..............СПЕЦИАЛНО КЪМ ЗАСЕГНАТИЯ МАЙСТОР......sasooooooooo e добро момче не му се дърви,пък и не е добре да се каниш на човек,който не познаваш(историята помни подобни закани) ВСИЧКО ТОВА ГО КАЗВАМ БЕЗ ЛОШИ ЧУВСТВА.............PEACE
бе ГАЛИ да те попитам нещо..............не ти ли хрумна всички тези финикийци да ги вложиш в строеж на самостоятелна къща с двор и да гониш САМОДИВАТА чисто гол из двора далеч от хорските погледи..........мисълта ми е нямали да те е яд като влезеш в тая красота,да чуваш пешо от долния етаж как пърди,а гошо над теб да е пребил пена за енти път заради салатата и икономическата криза

та на въпроса
1.ако аз бях мастора и видя колко пара е хвърлена-бих се постарал(не казвам,че момчетата не са го направили)
2.ако аз бях мастора и според мен,ако нещо не би станало-не бих се хванал да го правя(ей тука на е грешката на майсторите)
3..............СПЕЦИАЛНО КЪМ ЗАСЕГНАТИЯ МАЙСТОР......sasooooooooo e добро момче не му се дърви,пък и не е добре да се каниш на човек,който не познаваш(историята помни подобни закани) ВСИЧКО ТОВА ГО КАЗВАМ БЕЗ ЛОШИ ЧУВСТВА.............PEACE
бе ГАЛИ да те попитам нещо..............не ти ли хрумна всички тези финикийци да ги вложиш в строеж на самостоятелна къща с двор и да гониш САМОДИВАТА чисто гол из двора далеч от хорските погледи..........мисълта ми е нямали да те е яд като влезеш в тая красота,да чуваш пешо от долния етаж как пърди,а гошо над теб да е пребил пена за енти път заради салатата и икономическата криза

Последна промяна от dundurma на ср сеп 08, 2010 9:03 pm, променено общо 1 път.
Галине ,Галине!!! ти казваш че тия хора не стават ...ти ставаш ли???
,този който ти монтира тавана с него съм монтирал поне 10 ,не кривашки като твоя като видях от снимките,но пак с тая нивелация много добре е станал,след всичко казано от теб,
дано да не се скапе някой диод,погелавам ти го от сърце,а относно нивелацията си виновен ти,не вини Радо,понеже ако бях аз на монтажа,сигурно нямаше и да ти го сложа ...тавана

solo5
- майстор
az... написа:sasooooo...като си много силен да се срещнем да видим кой ,как ,дали и колко ще бъде опънатсамо да вметна, че бургаската група се поддържаме и т.н.![]()

колкото до Сашо сигурно нямаще да му отправяш подобни заплахи, ако го беше виждал на живо

dobroslawich написа:а относно нивелацията си виновен ти,не вини Радо,понеже ако бях аз на монтажа,сигурно нямаше и да ти го сложа ...таванаявно така е трябвало да стане, след като според майсторите нещата не са били наред
но щом са се хванали и са взели парите е било редно да го направят както го е искал клиентът или както са се договорили
Тема "Ремонт, който продължава...дълго :)" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература