• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 31
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Илиян Илиев™ - майстор
Гали, ако това, което пишеш :shock: е вярно или си глупак или незнам какво.

Не че аз казвам, че си глупак, но със сигурност те са те обявили за такъв в последствие.

Аз не бих ги изтърпял 6 часа и половина и то започвайки в 5 следобяд.

п.п. За 400 лева само за работа би пресъздал дискотека Нерон(не че знам как изглежда) по осветление и орнаменти в банята си. :wink:
Galy - специалист
Прав си Илияне, за съжаление си прав. Изтърпях ги не 6, а 8 часа и половина...А за писанията ми не се съмнявай! Трудно е да се повярва, но е така. Ти как би нарекъл подобни "майстори"? Че момчето се е обидило че ги наричам аматьори :?
Илиян Илиев™ - майстор
Да де. Обърках сметките.

За мен това са тарикати знаещи как да оберат клиента, но в никакъв случай аматьори.

Аматьора не би бил толкова нагъл. За мен това са професионалисти, но не в монтажа, а в опъването. :wink:

п.п. В момента работя за такъв професионалист. Можеш да ми вярваш. :wink: Обикновено изпълнителите са абсолютни професионалисти в монтажа, но са принудени да изпълняват нарежданята на шефа. :?

Всеки трябва да храни семейство. Шефа го прави както си поиска, те изпълнявайки нарежданията му. От клиента зависи дали ще мине номера. За съжаление това е реалноста. :sad:
сола 180 - специалист
Галине, слушай сега:

Заслужил си си всичко и недей се жалва.Ако не беше седял на главите на тея момчета и ако не беше им дал нивели и дюбел-пирони сега щеше да си шастлив и нямаше да се оплакваш.
Помни, че всеки си е заслужил това което получава.И ти не правиш изключение.
Аз примерно никога не работя докато собственика или поръчителя ми стои на главата и ми дава акъл.Ако знае да си го направи сам, що ме е наел?????

И те така.............оставяш НИ да свършим и ако ти хареса плащаш, ако не -не.
Лека и успех, макар да се съмнявам.
dito - специалист
сола 180 написа:
Аз примерно никога не работя докато собственика или поръчителя ми стои на главата и ми дава акъл.
-----------
Казваш на мебелиста:
- Криво е, вижда се без нивел.
Той ти отговаря:
- Да, криво е, но като хванем другия модул ще се изправи.
- Няма да се изправи, другият модул изобщо няма отношение към кривия.
- Ще се оправи.
- Добре.
След един час са сложени и другите модули и се стига до магическия. Изненада - не се изправя. Не са променени законите на механиката, нито пък клиентът е забравил за кривото. Номерът не мина.
- Момчета, разглобявайте.
--------------

Мога да изпиша още 5-6 страници за подобни тарикатщини и мърлявщини, от които съм се спасил, само защото съм бил на главите на "майсторите", но не искам да спамя хубавата тема на Галин.

Някой да прави нещо по къщата ми, а аз да не му гледам в ръцете??? След няколко опита с "майстори" и постепенно намаляващ оптимизъм - никога вече няма да разчитам на тяхната съвест - плътно до тях с летва в ръка. Не искам да обобщавам, има и свестни майстори, но за съжаление са малцинство. Не мога да взема отношение и за конкретния случай, но просто от статистическа гледна точка, като зная какви легиони от мързеливи тарикати върлуват, съм склонен да вярвам на Гали.

Галине, не се ядосвай... продължавай с работата! Получава се страхотно, периодично проверявам за снимки да оплакна окото. :respekt:
Galy - специалист
Razbira se Dito ;)
Jiv i zdrav!!! Sorry za latin....phone...
Galy - специалист
Sola180, ne se samnqvai! ;)
Shte dojiveem da vidim i poslednata snimka na tazi tema :)
I tq shte ti haresa :)
KnauFer - специалист
Galy написа:
KnauFer, майна, ти с кво навиваш витлата? :lol:
направо си ги пера с перфоратора :) - ест. ако ги фащам на бетон !Ако треа ги фащам за стени ,тухлени - внимателно пробивам (без чукачка!) и после ,нежно с винтоверта!Та дори навивам в пвц-то рапидки ...
... Иначе съм потресен от написаното от вас!имам доста колеги които са нагли и гледат да вземат яко лев за малко работа.. но тва е друга тема.
Успех с ремонта :) става чудесно!
Galy - специалист
Как сте братлета? :) Ейййй...забравихме се
sasooooooooo - "специалист"
Сигурно от банята не излизаш :wink:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 31