• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 31
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Galy - специалист
:) Нямам бойлер още. Мъдрим я с Ванко ;)
Fortune - специалист
Идейка за терасата от Диана Лазарова...
http://www.your.dibla.com/index.php?opt ... entsAnchor

Прикачен файл

Terasa.jpg
Terasa.jpg (357.71 KиБ) Видяна 5844 пъти
mim - специалист
приятно, дано само не излизат деца на тази тераса :-D или да е веранда на нивото на земята
ArturDent - Почти Безобиден
mim написа:
приятно, дано само не излизат деца на тази тераса :-D или да е веранда на нивото на земята
И аз това щях да напиша - за децата.
Galy - специалист
На мен ми харесва. Какво за децата? ... с каквато и подова настилка да е, терасата си остава тераса що се однася до безопасност
Fortune - специалист
mim написа:
То затова си има стандарти, затова има и парапети сложени. Може да се сложи и стъклена фасада...
Преди години във Варна имаше нещастен случай, докато мама е в тоалета, малката набързо взела табуретката и скочила през високия парапет от 8 етаж. Бог е бил с момиченцето и се размина без особени поражения.
Galy - специалист
Благодаря Fortune. Всичко ми е ясно вече, само терасата остава все още без идея. Имам време до пролетта. Приемам още идеи! :)
mim - специалист
повдигнатата пътека е идеална засилка за детето, да скочи през парапета, защото е на 2 нива и има къде да стъпи
а подозирам, че дизайнерката може и да не е пресметнала, за слагането на декинга, колко точно ще се вдигне нивото още с летвите отдолу и дебелината на дървениите
Fortune - специалист
mim написа:
повдигнатата пътека е идеална засилка за детето, да скочи през парапета, защото е на 2 нива и има къде да стъпи
а подозирам, че дизайнерката може и да не е пресметнала, за слагането на декинга, колко точно ще се вдигне нивото още с летвите отдолу и дебелината на дървениите
Както казах има стандарти - парапетите ще се поставят толкова високо колкото е необходимо. Все още няма деца в апартамента, но когато се появят може и нацяло декоративна решетка да се сложи или да се обезопаси по друг начин. Да не дърпаме дявола за опашката, на Ерик Клептън детенце, едва ли е играло на необезопасена тераса.
Това е проект в който има страхотни идеи и според мен не бива да се отрича тотално заради височината на парапета, щом трябва пък ще се сложи двойно по-висок парапет. Не е необходимо и да се прави изцяло същия вид, може и без тази пътека, макар точно тя да носи много от дзен настроението.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Fortune написа:
...може и без тази пътека, макар точно тя да носи много от дзен настроението.
Нищо дзен няма в тази пътечка. Има и не толкова измислени начини за впримчване на вниманието в подходящо настроение.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 31

Тема "Ремонт, който продължава...дълго :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: