• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 29
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Антония - специалист
Последно обаждане: ще се старая да публикувам снимки от обиколката на Испания на блога ми, ако ви е интересно, може да хвърляте по едно око :)
Petyr - специалист
tio написа:
lek pat i mnogo emocii!
По възможност - приятни :)
Emiliika - помощник
Как мина пътуването? Какво си донесохте, освен хубави спомени и приятни емоции? Има ли снимки за разглеждане? :)

А от апартамента? (сори, че питам, ама пусто женско любопитство)
naB4o - специалист
vidrata написа:
Мрянке от самото начало знам,че си откровена .Това за Стряма не е обида а напротив .За мен а и за повечето хора тук мисля ,че не е от значение кой къде живее(мисля).Аз Варна кв. Вл.Варненчик.Макар ,че някой казват ,че сме по скоро от Добрич :lol: .Па ако ти кажа от де съм родом .........ама айде лека. :oops: .
Владиславово скоро ще бъде център така че не се бой ! То вече е център, на 40 минути с бус от центъра, на 40 минути от Добрич с кола, на 40 минути със самолет до София :) А аз съм от Кайсиева и в момента също съм се захванал с 1 ремонт на 1 панелна гарсониерка :)
Успех на авторката на темата :) понеже е голяма инвестиция и много много търпение (особено ако нямаш едни прилични финанси хи-хи-хи)
vidrata - специален-специалист
Мерси Павчо .Отдавна съм спрял да убеждавам хората ,които нямат къде да си паркират колите и нямат никакъв транспорт(градски де) наблизо колко е добре да живееш във Владиславово.
Успех с ремонта
tassel - специалист
100% съм убеден, че всеки ден ходиш на обекта с градския транспорт. :-D :-D :-D
Не бе Тасел аз спя по обектите за по -лесно и евтино :lol: .
Ами аз жена нямам ли? А ако ти можеш да поддържаш 2 коли аз не мога нашата професия не е високоплатена(чети профилите на хората).
А за обектите си имам Паско :-D ,ама и в 22 ч да се прибера пред блока има място за паркиране ,това може да ти се струва и нищожно ,но е сериозен проблем.
naB4o - специалист
Напоследък в Кайсиева, няма много място за паркиране ;)
tassel - специалист
E, хайде сега! Уж 40лв за квадрат взимате, а пък нямаш пари за таратайка за жената. :-D А проблема с паркирането ми е ясен. Нали съм варненски зет. :-D Въпреки, че лично аз нямам такъв проблем. Иначе и аз съм с Паско 3.
Тасел пак ти казвам чети!!!!! :?
А за Паско браво .Ама пак забележка -няма Пасат "3".Те са Б1, Б2,Б3 и т.н.
Една бира за инфото.Шуменска!!!!
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 29

Тема "Гарсониера с пълна реновация алангле" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: