• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
tassel - специалист
Това "3" е условно естествено т.е. трети по ред вариант на Пасат. Дори няма смисъл да го коментираме това. :) А за бирата няма проблем, ама БургаШко. :lol:
vidrata - специален-специалист
Ми щом ще черпиш ще се прежаля и на бургашка.
Айде стига ,че се поотплеснахме.
sasooooooooo - "специалист"
еех хубаво си беше Бургашкото, ама откак' взеха да го правят в Хашково :kotz:
И к'ъв етикет му турили... :down:
Petyr - специалист
Антония май на гурбет отиде, а не на екскурзия... За какво хвърли този труд по гарсониерата, по-добре да беше купила склад, след като ще живее в Испания :)
vidrata - специален-специалист
Абе и на мен ми се струва,че са останали тамда работят :lol: .
Ама като си спомня на какви неща се нахвърля май ще има нужда от манги та за това се бавят.
Petyr - специалист
vidrata написа:
Абе и на мен ми се струва,че са останали тамда работят :lol: .
Ама като си спомня на какви неща се нахвърля май ще има нужда от манги та за това се бавят.
На мен ми се струва, че и преди ремонта са живели в чужбина, спестили са някой лев. Така са взели гарсониерата и са направили ремонта, ама сега май ще се окаже, че парите които са хвърлили тук, ще им стигнат за жилище в Испания, като се има предвид финансовата криза и свободно падащите цени на имотите в Испания... Май нещо са объркали с тайминга, но поне си направиха кефа с обзавеждането, струва ми се че доста се позабавляваха, дано да го ползват поне за ваканциите, защото както върви и тук ще го закъсаме и никой емигрант няма да се върне...
asinka - специалист
:mod: Тони, обади се отнякъде, че колегите взеха да се притесняват за теб!
Антония - специалист
Тук съм :) Прибрахме се отдавна, но ни налегна работа и затова не се бях отбивала -- просто форумът отнема страшно много време и все не стигах до него.
Антония май на гурбет отиде, а не на екскурзия... За какво хвърли този труд по гарсониерата, по-добре да беше купила склад, след като ще живее в Испания
Екскурзия, екскурзия беше :) Обиколихме южната част на Испания, че даже ни останаха 5 дни за разходки в и около Мадрид. Не бих отишла в чужда държава "на гурбет", висококвалифициран специалист съм и се съмнявам, че мога да изкарвам по-добро заплащане по подобен начин.
Бавим се не заради липса на пари :) Време, време не ни остава. Иначе почти всичко по ремонта е приключило. Остава топлоизолацията (която ще я правим догодина, че изпуснахме сега сезона) и да стегнем мазето (ако открием кое точно е нашето, че не се знае). И трябва да се купят цял куп неща от сорта на лампи, килими, закачалки и прочие дреболии, важни за уюта на един дом. Мое задължение. Свързано с много обикаляне по магазини. А няма време. Мъкичка :)
На мен ми се струва, че и преди ремонта са живели в чужбина, спестили са някой лев. Така са взели гарсониерата и са направили ремонта, ама сега май ще се окаже, че парите които са хвърлили тук, ще им стигнат за жилище в Испания
Не, парите ни са само от заплатите ни в България :) В чужбина ходим на екскурзии и от време на време в командировки само. И е факт, че точно в Испания в момента има сума ти жилища за продаване на доста сносни цени. Но точно там не бих се изкушила да живея, адски са нагъсто в градовете, все в блокове, блокове... пък на мен ми се иска къща с двор :)
Антония - специалист
А за кадрите от Испания: още не съм ги обработила :( На блога съм пуснала малко, Бенидорм, разказ за Mojacar и снимки на околностите, разни диви плажове. Има още адски много (Гранада и Алхамбра, Тарифа, Гибралтар, Кадиз, Севиля, Доняна, Кордоба, Пампанейра, Гаудикс, Мадрид, Сеговия, Авила, Толедо), ама трябва да се сортират и рисайзнат, и чак тогава да се качат в мрежата... А направихме и две касети с видео запис. До тях пък кога ще стигна -- не знам, не знам.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29

Тема "Гарсониера с пълна реновация алангле" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: