Това "3" е условно естествено т.е. трети по ред вариант на Пасат. Дори няма смисъл да го коментираме това.
А за бирата няма проблем, ама БургаШко. 

vidrata написа:Абе и на мен ми се струва,че са останали тамда работятНа мен ми се струва, че и преди ремонта са живели в чужбина, спестили са някой лев. Така са взели гарсониерата и са направили ремонта, ама сега май ще се окаже, че парите които са хвърлили тук, ще им стигнат за жилище в Испания, като се има предвид финансовата криза и свободно падащите цени на имотите в Испания... Май нещо са объркали с тайминга, но поне си направиха кефа с обзавеждането, струва ми се че доста се позабавляваха, дано да го ползват поне за ваканциите, защото както върви и тук ще го закъсаме и никой емигрант няма да се върне....
Ама като си спомня на какви неща се нахвърля май ще има нужда от манги та за това се бавят.
Антония май на гурбет отиде, а не на екскурзия... За какво хвърли този труд по гарсониерата, по-добре да беше купила склад, след като ще живее в ИспанияЕкскурзия, екскурзия беше
Ама като си спомня на какви неща се нахвърля май ще има нужда от манги та за това се бавят.Бавим се не заради липса на пари
На мен ми се струва, че и преди ремонта са живели в чужбина, спестили са някой лев. Така са взели гарсониерата и са направили ремонта, ама сега май ще се окаже, че парите които са хвърлили тук, ще им стигнат за жилище в ИспанияНе, парите ни са само от заплатите ни в България
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: